Samsung GT-B5310 Corby Pro instant messenger sorunum var yardım ltfn...

Sponsorlu Bağlantılar

papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-B5310 Corby Pro instant messenger sorunum var yardım ltfn...
Instant Messenger i wi-fi ile açamıyorum 3g ile bağlanmaya çalışıyo acaba onun ayarını nasıl yapıcam bilen varmı?

scorpidos

scorpidos

Üye
Hemen anlatayım arkadaşım:
Menü>Oyunlar>Diğer>Bağlantılar'a geldikten sonra orda Şebeke Ayarlarından bağlanmış olduğun, kayıtlı Wi-Fi ağını seçiyorsun. Ve tüm uygulamalarında o Wi-Fi ağını kullanmaya başlıyorsun. Tekrar 3Gden bağlanmak istediğinde ayarını 3G şebekesine yönlendirmen yeterli. :)

papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi
Menü>Oyunlar>Diğer>Bağlantılar'a geldikten sonra orda Şebeke Ayarlarından bağlanmış olduğun, kayıtlı Wi-Fi ağını seçiyorsun. Ve tüm uygulamalarında o Wi-Fi ağını kullanmaya başlıyorsun. Tekrar 3Gden bağlanmak istediğinde ayarını 3G şebekesine yönlendirmen yeterli. :)
Ya Benimde öyleydi zaten ayarlarım ama olmuyo bağlanamıyodu instant msn den :S Ebuddyden girebiliyorum ama

aykul60

Üye
arkadaşlar instant messenger ile normal hotmail adreslerimize bağlanabiliyor muyuz

nemutluu

nemutluu

Üye
Arkadasım Instant Messenger ßir msn proqramı deil... Msndeki maillerini facedeki maillerini badoo twitter vs. mail gibi şeyleri bir arada toplayan bir program... ßen ebuddy kullanıyorum ondada 3g ye bağlanıyodu simdi arkadasın dediği ayarları yaptım inş. öyle bisi yasamam... Yaşarsamda zaten telefondan ebuddy nin kendi sitesinden msne giriş yaptığımda wifiden bağlanıyor. O siteyi sık kullanılanlara ekleyip telefondan rahatca girebiliyorum :)

papyruss

papyruss

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım Instant Messenger ßir msn proqramı deil... Msndeki maillerini facedeki maillerini badoo twitter vs. mail gibi şeyleri bir arada toplayan bir program... ßen ebuddy kullanıyorum ondada 3g ye bağlanıyodu simdi arkadasın dediği ayarları yaptım inş. öyle bisi yasamam... Yaşarsamda zaten telefondan ebuddy nin kendi sitesinden msne giriş yaptığımda wifiden bağlanıyor. O siteyi sık kullanılanlara ekleyip telefondan rahatca girebiliyorum :)

Kardesım cok kısıye yanlıs bılgıler verıyosun.
1. ınstant mesenger cok rahat kullanıslı bır msn programı. bu konuyu actıktan sonra bı arkadas benı msnıne ekledı ve nasıl yapılacagını anlattı ebuddyden daha rahat kullanılan bır msn programıdır ınstant messenger
2. ebuddye 3g ıle baglanıyorum dıyosun onun ayarlarını oyunlar>dığer>bağlantılar>oradanda baglandıgın wıreless agını secıceksın. daha bırseyler anlatıcaktım ama suan dısardayım ve sarjm bıtıyo :) [email protected]

nemutluu

nemutluu

Üye
Chat yapamıyoruz ama instant messengerde ?

dumangzlu

dumangzlu

Üye
ya Allah aşkına nasıl kullanıyosun palringoyu. üye oldum sitesine ama şifreyi girince login incorrect diye hata veriyo. :duvar2: keşke türkçesi olsaydı :( :(

ofkelerülkesi

Üye

sağol arkadasım sırf tesekkür için üye oldum inanırmısın ne zmandan kalma yazdıın bilmiyorum ama eger duyuyorsan cok tesekür ederim baya aradım bulamadım bunu denemediğim messenger türü kalmadı :) kolay gelsin Allah işini rast getirsin ;)

--------------- Ekleme ---------------

ya Allah aşkına nasıl kullanıyosun palringoyu. üye oldum sitesine ama şifreyi girince login incorrect diye hata veriyo. :duvar2: keşke türkçesi olsaydı :( :(
nimbuzz u indirin mukemmel ben nokia kulanırkende cok iyiydi samsungla gelen programı bende kullanamadım ebuddyde olabilir tabi