Samsung GT B 5310 Java Msn

Sponsorlu Bağlantılar

ca88ar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT B 5310 Java Msn
Telefonda kullandığım Palrigo yazılımı normal çalışıyor. Fakat şöyle bi sorun var b5310 klavyeli bi ürün telefonu yan çevirince yazılım yan dönmüyor. Konu ile ilgili bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: ciguli_1 ve Silinen Üye 1929612

uniwalker

uniwalker

Üye
dokunmatik ekranda tuştakımı çıkmıyormu

erexz

Üye
bnde de aynı tel var b 5310 larda sadece video ve fotolarda bu özellik uygulanıyor

heavy_guy

Üye
arkadaslar samsung b 5310 bende de var oyun yükledim fakat sanal klavyeyi kaldıramıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

serdannnn

Üye
bendede samsung b5310 bütün uygulamarım eksiksiz çalışıyor

--------------- Ekleme ---------------

telefonu en yakın samsung bayisine götürüp destek alabilirsiniz

telefonu en yakın samsung bayisine götürüp destek alabilirsiniz

tugrul_0019

Üye
tşklr

silver021

silver021

Üye
kendi java uygulamaları yan dönüyor. buna palringoda dahil.

ayrıyetten javayı nasıl yan çeviriceğiniz bir çok konuda dile getirilmiş. bunun çözümü var arkadaşlar.

ben ebuddy opera mini mozart gibi dokunmatik tüm programları yan çevirdim. gayette sorunsuz çalışıyor.

OğuzcanAbi

Üye
kendi uygulaması olmadığı için olabilir

gameover034

Üye
ben samsun gt-b5310 var ama msn indiremedim nerden bulabilirim yardımıcı olursanız sevinirim

numenero

Üye
kendi java uygulamaları yan dönüyor. buna palringoda dahil.

ayrıyetten javayı nasıl yan çeviriceğiniz bir çok konuda dile getirilmiş. bunun çözümü var arkadaşlar.

ben ebuddy opera mini mozart gibi dokunmatik tüm programları yan çevirdim. gayette sorunsuz çalışıyor.

kardeş sen nasıl yan çevirdin o programları bi açıklarsan sevinirim...

harbiii11

Üye
Samsung gt-b 5310 u aldıgımm içinn pişman oldumm nokyanınn yenii modellerınde şaşmıyacan arkadaşş bi msn bile çalıştıramadımm bu nasıll işş anlamadım

ahmettastan_87

Üye
merhaba,
ben de 5310 var ama bir türlü wif ayarlarını yapamadım yardımcı oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

merhaba,
ben de 5310 var ama bir türlü wif ayarlarını yapamadım yardımcı oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuun adamı

:hmmmmerhaba,
ben de 5310 var ama bir türlü wif ayarlarını yapamadım yardımcı oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuun adamı deli etmeyin :heyo:

muyyen

Üye
arkadaşlar bugün aldım telefonu ama bi sorun var sanırım, şarj cihazı takılıyken sanki pcden bağlıymış gibi bağlantı kuruluyor diyor ve menüye erişim yapılmıyor, normal olduğunu sanmıyorum sizde nasıl..

bir de gps var mı? garmin tarzı birşey yüklemek gerekir mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt