samsung bu dünyadaki en kötü telefon mesela samsung galaxy s m vardı 3 kez garantiye gitti sonra sattım şimdi htc hd2 ile nokia 5230 var.samsung en adi marka berbat
Kendine gel kardeşim... hangi kritere göre samsung berbat, hangi çıtada en adi marka,,,, kime göre dünyanın en kötüsü.... Benim dayıoğlu samsungun CEO su değil merak etme onun için savunmuyorum sana bu markayı ama..... b.k attığın firma bugün "oturduğun evi yapan kepçeyi den tut" "sana televizyonunu seyrettiren uzaydaki uyduya kadar!" "mutfakdaki tost makinandan tut" "kafayı yardığında girdiğin tomografi makinasına kadar" "ilaç ve petrokimyasal teknolojisinden tut sana bunları yazdığım notebooka kadar yirmibin farklı üretim dalına hizmet veren bi firma.. al azcık burlardada gez ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi dicen ki bukadar çok şey yapıyo işte bi telefon yapamıyo... sen hiçbişey yapmıyosun! 2 tane 90 lık tesbihden 1 abaküs çıkartabilirmisin bana!!! üretebiliyosan üret üretemiyosan sayğı duy!
gardaş elimdeki telefon samsung d500 7. senesini doldurdu Allahualem! 2 defa pil yedi hala gidicem diyo. bence senin galaxy s de bi problem yokdu. hd 2 in hayırlı olsun yanlız o telefon da g*tu kaybetmeden sen bi abdest al.