kardeşim kafana koyduysan al kimseye bakma genel olarak pek iyi yorumlar yok ama senin isteklerini karşılar belkiSamsung wawe butcem yetmez saten ben ace temiz 2. el almayı dusunuyorum 500 tl civarı android tercihim samsung sart degıl ama tasarımıda onemlı Ace ıyı gıbı

bak orda haklısın işte 1.5 telefona vericeğine o paraya fişek gibi bilgisayar toplarsın zaten senin telde yaptığının fazlasını yapamıyo o yüksek fiyat verip alanlaryaaa bendede gio var ama aynı tel ace ile ancak benim bir sorunum yok.Ben anlamıyorum niye 1 de fazla uygulama aynı anda isticeksinki birini ac digerini kapa bence anlamsız laflar bunlar artık oyun konusuna gelice iyi degil diyenler cıkıyor ama dead space nfs shift sims 3 hepsi acılıyor neyse bence kafana gore takıl herkesin yorumuna bakma 320X480 olan her oyun acılır arkadasım buda 2.2 android programlarda aynen calısıyor bendekilerden bir ornek diyim gitar solo piano andrawing ps emulator ... vb. ps1 oyunları bile oynanıyor yani resident evil nemesis oynuyorum su aralar.yani bence cok bi sorun yok 1.5 milyar bi tele sayacagıma cayır cayır bi bilgisayar yaparım bence yanınada bunlar gibi makul bir tel.bence durum boyle![]()