Samsung glaxy ace alcam yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaslo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung glaxy ace alcam yardım !!!
Samsung glaxy ace almayı dusunuyorumda telefondaki ram azlıgının telefonda kasmalara neden olurmu kullananlar belırtırse ıyı olur ve flash player desteklememesi canımı sıkıyor alsammı napsam tasarımı cok ıyı :hmmm

trecool

trecool

Üye
yok ya bence alma ekran kalitesi de o kadar iyi değil oyun falan için ben olsam onun yerine ideos x5 alırdım ama sen bilirsin tabiki

karaslo

Üye
    Konu Sahibi
o telefonun radiosu filan yok hemde degısık bır marka pek kullanmadım tanıdık değil

y n s c n

y n s c n

Üye
Ace gpu'da ve kamerada yetersiz. X5 ve ace karşılaştırması ;

Soldaki x5 sağdaki ace.

karaslo

Üye
    Konu Sahibi
x5 marka olarak pek sıcak bakmıyorum ama bu fıyata ace dan daha ıyı telefon onerebılırsınız

trecool

trecool

Üye
o fiyata daha iyi olan samsung wave olabilir tam fiyatını bilmiyom ama o civarlarda

• Beğen
Tepkiler: nerdesingol

nerdesingol

Üye
illa samsung alıcam dersen arkadasın dediği gibi wave al bari bu telefon hakkında pek iç açıcı yorumlar yok

Lenneth

Üye
Wave2'ye bakın derim. Ama illa Android olacaksa ya Huawei Ideos X5'e bakın ya da biraz bütçeyi artırıp LG Optimus Black / SE Xperia Neo gibi cihazları inceleyin. 100-150 lira koyarsınız ama en az 2 yıl sizi götürecek bir cihazınız olur.

kroslav

Üye
Samsung wawe butcem yetmez saten ben ace temiz 2. el almayı dusunuyorum 500 tl civarı android tercihim samsung sart degıl ama tasarımıda onemlı Ace ıyı gıbı

nerdesingol

Üye
Samsung wawe butcem yetmez saten ben ace temiz 2. el almayı dusunuyorum 500 tl civarı android tercihim samsung sart degıl ama tasarımıda onemlı Ace ıyı gıbı
kardeşim kafana koyduysan al kimseye bakma genel olarak pek iyi yorumlar yok ama senin isteklerini karşılar belki

kroslav

Üye
Kötü yorum olarak neler varki birde ilerde android yenı surumlerı cıktıgında yukleyebılırmıyım yoksa sadece 2.2mı kalcak bilgisi olan varsa soylesın cok onemlı bu

nerdesingol

Üye
bak mesela bir arkadaş yazmış şimdi tüm sorunları kopyalamaya gerek yok

Telefonda 800 mhz işlemci olması çok çok iyi ama sizi yanıltmasın 278 mb rom Bırakılan bir telefondanda bir den fazla işlem yapamıyorsunuz hemen doluor kilitlenior Yazık Buna verdigim paraya Samsung Artık Bir hiç gözümde Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
bide genel olarak ekrandan şikayetci çok arkadaş var renkler soluk diyolar belki beklentileri daha yüksektir ondan şikayet ediyolardır dediğim gibi sen memnun kalabilirsin simdi sıkma bilgi vermeyim ama yeni sürümlerini büyük ihtimalle yüklersin

HERAXIS

Üye
yaaa bendede gio var ama aynı tel ace ile ancak benim bir sorunum yok.Ben anlamıyorum niye 1 de fazla uygulama aynı anda isticeksinki birini ac digerini kapa bence anlamsız laflar bunlar artık oyun konusuna gelice iyi degil diyenler cıkıyor ama dead space nfs shift sims 3 hepsi acılıyor neyse bence kafana gore takıl herkesin yorumuna bakma 320X480 olan her oyun acılır arkadasım buda 2.2 android programlarda aynen calısıyor bendekilerden bir ornek diyim gitar solo piano andrawing ps emulator ... vb. ps1 oyunları bile oynanıyor yani resident evil nemesis oynuyorum su aralar.yani bence cok bi sorun yok 1.5 milyar bi tele sayacagıma cayır cayır bi bilgisayar yaparım bence yanınada bunlar gibi makul bir tel.bence durum boyle:)

nerdesingol

Üye
yaaa bendede gio var ama aynı tel ace ile ancak benim bir sorunum yok.Ben anlamıyorum niye 1 de fazla uygulama aynı anda isticeksinki birini ac digerini kapa bence anlamsız laflar bunlar artık oyun konusuna gelice iyi degil diyenler cıkıyor ama dead space nfs shift sims 3 hepsi acılıyor neyse bence kafana gore takıl herkesin yorumuna bakma 320X480 olan her oyun acılır arkadasım buda 2.2 android programlarda aynen calısıyor bendekilerden bir ornek diyim gitar solo piano andrawing ps emulator ... vb. ps1 oyunları bile oynanıyor yani resident evil nemesis oynuyorum su aralar.yani bence cok bi sorun yok 1.5 milyar bi tele sayacagıma cayır cayır bi bilgisayar yaparım bence yanınada bunlar gibi makul bir tel.bence durum boyle:)
bak orda haklısın işte 1.5 telefona vericeğine o paraya fişek gibi bilgisayar toplarsın zaten senin telde yaptığının fazlasını yapamıyo o yüksek fiyat verip alanlar

karaslo

Üye
    Konu Sahibi
Heraxıs a katılıyorum bırden fazla ıslemı kullanmak gıbı bır nıyetım yok uygulamalar arası serı gecsın yeter bırde su telefonda kaldı aklım

----------Eklendi @ 17:24:59 ---------- Yazıldı @ 17:18:29 ----------

Yeni ögrendım Lg p503 dede flash player desteklemıyomus o zaman bunu eleyerek galaxy ace alcam gibi

61semih

61semih

Üye
ram konusunda sıkıntı olmaz zira gio ıle aynı gıoda kasma vs yok 30 40 uygulama yuklu oldugu halde kasma olmuyor
android te ram yetmedıgı zaman yanı dıyelım 4 5 program aynı anda acık telefonun kasmasına ızın vermemek ıcın o an aktıf olmaan uygulamayı kapatır kasmaları onlemıs olur boylece kaldıkı 3 tane ust duzey oyunu aynı andada acabılıyor bunun yanında ınternetteyken şarkı felan dınlersın vs kasma olmaz hıcbışekılde
flash olmamasına bır sey dıyemem fakat skyfire yada puffin ile bu açıgı kapatabılırsın

karaslo

Üye
    Konu Sahibi
son sorum olarakda su var sımdı android 2.2 yuklu ılerde ben ıstersem 2.3 , 2.4 vb. yukleyebılırmıyım yoksa hep 2.2 mi kalcak

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
aceye 600 tl verilmez nedenmi 550 tl ye ideox x5 varken hemde 2 kat özellik sunarken aceyi alman yanlış sakın symbian telefonda alma symbian zaten bitti artık.1.5 mılyarda telefona asla verılmez onun yerine benim yaptıgım gibi kaliteli laptop al işı gör sana tavsıyem

huawei x5
yada daha ucuzu samsung gio

karaslo

Üye
    Konu Sahibi
Laptop filanda varda saten ben galaxy ace 2. el alcam 450 tl civari filan ideox x5 de radio filan yok en cok kullandıgım ozellıklerden birisi birde marka konusunda korkuyorum garanti filan ve malzeme kalitesinden o yüzden ace istiyorum ama ondada andriod 2.2 den baska bır surum yukleyebılırmıyım onu bılmıyorum

maNthis

Üye
800 tl altı androıdlı telefon almanızı onermem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt