samsung gio ya samsung ace yükledim :( geri nasıl yapacağım yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurozbayrak

Üye
    Konu Sahibi
samsung gio ya samsung ace yükledim :( geri nasıl yapacağım yardım edin
yuh bana!!!! samsung gio ya samsung ace yükledim :( geri nasıl yapacağım yardım edin lütfen :(

y n s c n

y n s c n

Üye
O ne demek yahu ? Gio'ya ace nasıl yükleniyor ? Sakince anlat bakalım durumu..

SHS

SHS

Üye
eet anlat bakalım

ugurozbayrak

Üye
    Konu Sahibi
odin den cer dir modem dir filan girdim bir siteye bekerak meğer samsung ace 2.3.4 sürü mü için ben gio sandım şimdi ace 2.3.4 yüklü berbat bir uyum var gio 2.2.1 ilk sürümü yüklemek istiyorum orjinal haline nasıl dönecek ?

y n s c n

y n s c n

Üye
Samsung destek sayfasından orjinal romunu yüklemen gerekiyo.. Samsung kullanmadığım için tam bilmiyorum kiesi felan..

RizeOnline

Üye
Sammobile dan gio icin olan versiyonu indir dostum aynı şekilde Odin den tekrar kur.

umutku84

umutku84

Üye

Necmati

Necmati

Üye
Başlık Düzenlenmiştir.

Necmati

Necmati

Üye
Yuh bana diyerek konu acamassiniz.
Konu icerigini baslik olarak kullanabilirsiniz sadece.

Necmati

Necmati

Üye
Olabilir bizi anlamaniz yeterli :oke:

Necmati

Necmati

Üye
:)yardım konusunda kimden yardım alabilirim... yapsa yapsa şu kişi yapabilir dediğiniz kimse var mı?
anlayan biri çıkar elbet Biraz daha bekleyebilirsiniz.

Bu forumun İki yöneticisi var zaten ben Ve sehriyar ben samsunglardan pek anlamıyom Benim yönlerdiğimi söyleyin yardım edeceğini Umarım.

cadigargi

Üye
download modu çalışmıyorsa şöyle bi yöntem deneyebilirsin, rom manager (root yap önce telefonu) kurup onun üzerinden gio rom u yüklemeye çalış, eğer ses açma home ve açma kapama tuşu menüsünde install from zip seçeneği varsa zip şeklinde gio romu bulup ordan da kurmayı deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ugurozbayrak

asdwa111

Üye
hiç uğraşma bunlarla. rom manager falan kurma telefonuna yoksa brick olur. ben bugun telefonu servise gönderdim .rom manager yüzünden. sana tavsiye site vereyim gio için.orda orjinal roma nasıl döneceğin resimli olarak anlatılmıştır. reklam amacı yoktur .arkadaş zor durumda daha fazla karıştırmasın telefon servise gidebilir. samsungio.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt