Samsung Gio güncelleme?

Konu Sahibi
Sana açıklıyacağım bekle

bekliyorum hocam ilk defa android telefonum olacak o yüzden pek bilmiyorum yani bozulmasınıda istemem bide telefondan böyle firmware vb. şeyler değiştirince garanti dışınada çıkıyor Eski Telefonum

Samsung Star 5233W bunada atıyodum mod ama daha zor sanırım bu bide işleyiş farklı

Stara en son bitane Bada sistemli Firmware Attım Atış O Atış Telefon Pert Oldu 50 TLYe yaptılar sonra

Bunda Yanlış Yaparsam Eğer bişeyi bozulursa düzeltemezmiyim ?

Bada Benim Wawe 2'nin ana sistemi ama ben android kurdum onun üstüne

Bide stara bada atan tek kişisindir

Konu Sahibi
Heralde Senin bildiğin android mi oldu sistemi ? google play filan yoksa mod mu ? birde benim şimdi ne yapmam lazm

Konu Sahibi
kimse anlatmıyor ki

Konu Sahibi
ohh eyvallah kardeşim tel elime gelsin ilk iş yapcam , peki bu yolla orjinale nasıl döenrm?

4.2.2 Gio için bana göre çok fazla 2.3.6 o tür telefonlar için en stabil sürüm olacaktır

- - - Eklendi - - -

Sorun 2.3.6 CMW 9

Konu Sahibi
videolarda gayet hızlı atmayımı yani rom ? sadece orjinal 2.3.6 yapıp bırakmalımıyım?

Konu Sahibi
sorun varmı bazı şeylerin çalşmamsı gibi video ?kamera ? radyo vb?

Konu Sahibi
kaldırır mı tel ? ayrica orjinale dönmek istersem ne yapcam ? nasıl unlock kaldrcam bilmyirom hiçbşeyi :S

kaldırır mı tel ? ayrica orjinale dönmek istersem ne yapcam ? nasıl unlock kaldrcam bilmyirom hiçbşeyi :S

Ah kardeşim ah sen benim dediğimi yap uçurayım sana telefonu

- - - Eklendi - - -

Root falan herşeyi teamwiever ile hallederiz

Konu Sahibi
kardeş benim yapmak istedğm android sürümü yüksek olsun yüksek olunca daha fazla uygulama geliyo markete ben bu cyanogen mod u kurcamda

1- Türkçe mi?
2- Bazılarında Kamera Çalışmıyo - Radyo Vb çalışmıyo sorunlar çıkıyo ben baktım netten

CyanogenMod 10.1 Var Gioya kasmıyoda? ne fark olur acaba ?

Sen kasmıyor diyorsun fakat 4.2.2 o telefonda oyunlarda problem yaşatabilir videodaki izlenim önemli değil anlıyacağın tabiki cihaz senin,sen bilirsin

- - - Eklendi - - -

2.3.6 içinde oyun var ve gioda en stabil çalışacak sürümde o bide onun üzerine Caynogenmod eklenince o cihazı uçururuz.

Konu Sahibi
tamam kardeş senin dediğn olsun ben pek anlamıyorum şuan tel elimde değilde sürüm

2.3.4 bunu 2.3.6 yapınca ne değişecek ? hadi yaptık üstüne cyanogenmod kurunca ne değişcek ? - leri + ları var mı son olarakta acaba bi sorun yaratırmı telin bazı özellikleri çalışmıyomuş bazı modlarında ?

2.3.6 eski bir sürüm fakat 2.3.4 teki hataların uyumsuzluk sorunlarının giderilirmiş ve bundan dolayı 2.3 serisinin son sürümü olan 2.3.6 daha stabil çalışmaktadır

Caynogenmod,android de bulunan gereksiz servisler devre dışıdır ve stabil çalışır cihaz.Cihaza hükmetmene sağlayan bir customrom'dur.Her şeyiyle daha stabil şekilde çalıştırır cihazı.