Samsung gio 2.3 sorunu olan buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung gio 2.3 sorunu olan buraya
Arkadaşlar Samsung Gio hakkında bütün sürümlerle ilgili yardımcı olabilirim çünkü 2.3 sürümünde çok sorunlar oldu

• Beğen
Tepkiler: nurigil

umutku84

umutku84

Üye
sürümde sorun yok da hoparlörde sorun var işte onu göndericem inş. yardımların için saol :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil

bigsergio

Üye
ben hemn bi sorunumu yaziim o zmn..galiba 2.3 e güncelleme yaptıktan sonra oldu daha önce hiç farketmemiştim. msj geldikten sonra cevaplamak için mesajın altında 'yazmak için dokunun' kutusu tek satır çıkıyo ve yazabilmek için bazen 6-7 kere arka arkaya dokunmam gerekiyo..anca klavye o zmn çıkıyo..böyle bi sorun duydunuzmu daha önce?? varmı bi çaresi??

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
ben hemn bi sorunumu yaziim o zmn..galiba 2.3 e güncelleme yaptıktan sonra oldu daha önce hiç farketmemiştim. msj geldikten sonra cevaplamak için mesajın altında 'yazmak için dokunun' kutusu tek satır çıkıyo ve yazabilmek için bazen 6-7 kere arka arkaya dokunmam gerekiyo..anca klavye o zmn çıkıyo..böyle bi sorun duydunuzmu daha önce?? varmı bi çaresi??
cihaz çok kasıyo olmalı bu forumda arkadaş 2 günde bir kapa aç demişti işe yaradı evt yazmak için dokunun kutusu bir satır değişti ama dezavantaj sunmadı bana

bigsergio

Üye
ok.kastığı için yapabilir.arada açıp kapamayı deniyim bende...teşekkürler...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
sonuçları yaz

bigsergio

Üye
evt..telefon fazla çalıştığında ram kullanımı çok yükseliyor..bende 200mb seviyesindeydi ve en az 180mb a düşürebiliyordum..buda sanırım telefonu kasıyor ve telefondaki bütün işlemler yavaşlıyor..hatta konuşma yapıp bitir dediğimde bile ana ekrana 10 sn gecikmeli dönüyordu..telefonu kapatıp açtıktan sonra ram kullanımı 120mb civarındaydı ve 3 gün sonra tekrar kasmaya başladı ram,200e doğru çıktı..sanırım arada bi 2-3 günde bir kapatıp açmak hız açısından yararlı olacak

mesutho

Üye
bende güncellemeden sonra tuşlar çok geç cevap veriyordu kapatıp açınca düzeldi ancak bu seferde usb kablo ile bilgisayara bağlayınca şarj oluyor ancak telefonu usb bellek olarak bağlayamıyorum, daha önceden bi seçenek çıkıyordu, güncellemeden sonra kayboldu, bilen varsa yardım etsin bi zahmet.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
olmaması farketmez usb hata ayıklama o bide kies e gir araçlar>sürücüleri yükle(Telefon bağlı olmasın) sonra bağla telefonu sürücüleri windows yükler değişiklik olmazsa söle

byeblade

Üye
Haha ideosa çin diyenler gionun haline baksın !

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bunlar servise gitmeden hallolabilen sorunlar ama tabi sürekli kvk garantisi diye duymaya ihtiyaç duymuyoz

byeblade

Üye
samsung iyi değil

mesutho

Üye
olmaması farketmez usb hata ayıklama o bide kies e gir araçlar>sürücüleri yükle(Telefon bağlı olmasın) sonra bağla telefonu sürücüleri windows yükler değişiklik olmazsa söle

valla nasıl oldu bilmiyorum senin dediğini denemek için telefonu bağladım bilgisayara şimdi gördü, yine de sağolasın.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil hacı

nurigil

Üye
2.3 güncellemesinden sonra yaşadığım 2 sıkıntı var. Birincisi, ekran kilidini açmak ekrandan parmağınızı dolaştırınca o kırmızı yuvarlaklar ve çizgi olmuyor, ama kilit açılıyor. Bu aslında 2.3 yükledikten baya sonra oldu ve kapatıp açtım falan ama işe yaramadı. Diğeri de, 1 kişiye atadığım melodi bazen çalmıyor ve genel zil sesi çalıyor. Nasıl çözebilirim bunları?
Şimdiden teşekkürler.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bir o model kilit uygulaması değişmiş ve iki atadığın müzik formatının mp3 olmasına dikkat et olmuyo titanium backupla yedek al fabrika ayarı yap

nurigil

Üye
Önceki sürümde sıkıntısız çalışan summerplayer artık divx izlemeye çalışırken takılıyor ve kapanıyor. Kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı. Nasıl çözebilirim?
Bir de ara sıra ekran zaman aşımı süresi kendiliğinden deaktif oluyor ve ekran açık kalıyor. Neden olabilir?
Şimdiden teşekkür ederim.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
belki o durum şarjda olabilir Menü>Ayarlar>Uygulamalar>Gelişim>Uyanık Kal>Kapalı

baskurt85

Üye
2.3.4 gelcek derken 2.3.5 çıkmış omg wtf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...