Samsung Genova 3510'için oyun tema 3'lü duvar kağıtları arıyorum ???

Sponsorlu Bağlantılar

pixenar012

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Genova 3510'için oyun tema 3'lü duvar kağıtları arıyorum ???
Samsung Genova 3510'için oyun tema 3'lü duvar kağıtları arıyorum ??? yardımcı olabelecek var mı ? telefon piyasaya yeni çıktığı için hiç bir yerde bulamadım şimdiden teşekkürler,umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

• Beğen
Tepkiler: Agnesqq, korn07 ve bülent-55

Agnesqq

Üye
Ben de aynı sorunu yaşıyorumm. 240x320 herangi bi' tema olur mu acaba bu telefona :S

ghothosh28

Üye
240x320 değil kardesim 176x220

gitarist1995

Üye
hayır c3510 un ekran çözünürlüğü 240x320 bütün oyunları ona göre attım hepsi tam ekran ...

okehan

Üye
bende gerçekten arkadaşım bulamadım hiç oyunda resimde...:(...:S

ghothosh28

Üye
kardes bende 240x320 oyun attım java hatası veerdi 176x220 oyun attım gayet güzel tam ekran oynayabiliyorum

tiger_king

Üye
arkadaşlar bende samsung genoa var yeni aldım sitenizede yeni üye oldum benim sorunum 3lü duvar kğıtlarını kullanamıyorum ekran çözünürlüğümü ve nasıl ypıcamı blmiyorum resim koyduğum zaman bütün ekranlar aynı resim oluyor lütfen yardım edin

king3460

king3460

Üye
ben de de var aynı sorun 3lü duvar kağıdı bulamıyorum bulsamda nasıl yükliycem bilkmiyorum
bide tema bulamadım

system_start()

system_start()

Üye
bende c3510 aldım ama ne oyun var ne tema var ne de uygulama var. paylaşımcılar elinde olanlar yüklesin plsss ++++

Gokmen_tras

Üye
Genoa ya göre 3 lü duvar kağıdıda yok tema oyunlardada en fazla 4 mb ta kadar yükleniyor çok kısıtlı telefon

dreamxx23

Üye
arkadaşlar herkes sorunlarını söylemiş hiç kimse yardımcı olmuyor bilen varsa nereden tema veya oyun atılcağını paylaşsın lütfen bende aynı sorunu yaşıyorum .....

esqieoner

Üye
o tip duvar kağıdını ölçüleri alıp kendin de yapabilirsin hacı ben yaptım

Mancuxxx

Üye
arklar ''zedge'' ye girin tema oyun yok ama resim müzik fln var ztn bu telede tema ykmus

afasdjka

afasdjka

Üye
3 Lü duvar kağıdı buLdum bi tane çözünürLüğünden mi biLmiyorum ama duvar kağıdı yap diince pc deki gibi 3 üde bi ekranda oLUO :(

durukk96

Üye
arkadaslar genoa için boşuna 3lü duvar kağıdı aramayın çünkü ben birsürü buldum ama sadece ortadaki çıkıyor sürüklediğiniz zaman diğerleri gözükmüyor ve oyunları da söliim 240*320 çözünürlükte olan tüm dokunmatik oyunlar çalışıyor ben çok yükledim gayette memnunum google a 240 320 dokunmatik oyunlar yazarsanız o çözünürlükteki tüm oyunlar çıkar eğer oyun hatalı değilse çalıştırır zaten artık 500 kb sorunu da yok çözüldü rahat rahat oynayabiliyorum ben.Tek sorunum telefona belirli miktarda oyun yükleyebilmem çünkü oyunlar telefon hafızasıyla sınırlı hafıza kartına atamıyorsunuz ya da ben bilmiyorum buna çözüm bulabilecek biri varsa söylesin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D :D

free_kids

Üye
kısıtlamasını aç sende

eray67

Üye
oyunlarımızı Jar ve jad olarak telefonumuza atıyoruz attıkdan sonra jad la kurulumu gerçeklestiriyoruz

xbarakuda

Üye
bir çok oyun bu sitede var

ßnn

Üye
oyunda sorun yok gerçekten yükleniyor ama hafıza kartı kısıtlamasını nasıl açıcaz;?
bide tema bulan var mı gerçekten büyük sorun :(

Üst Alt