Samsung Genoa GT-C3510'a üçlü Wallpaper uygulayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJM@NY@K07

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Genoa GT-C3510'a üçlü Wallpaper uygulayamıyorum
Evet arkadaşlar samsung genoa c3510 kullanıyorum ve telefona uygun onlarca üçlü wallpaper indirdim kendim yaptım, farklı formatlarda kaydettim ama telefonda duvar kağıdı yapmaya gelince en ortadakini gösteriyor. Eğer ayarlardan ekran-->duvar kağıtlarına girip uygularsam hepsini bir ekrana uyguluyor. Telefonun çözünürlüğü 240x320 olduğundan walpaperler 720x320. Sadece kendi standart duvar kağıtları üçüne oluyor. Bunların formatını çözünürlüğünü veya nasıl yapabileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardım etsinler lütfen.:allalla:

Murattosun32

Üye
arkadasım daha once indirdigin 240x320 formatındaki bi resmi painte yapıstıt sonra ustune teker teker resimlerin ustune istedigin resmi koy oyle de oluyo basir bi ornek :)

DJM@NY@K07

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım daha once indirdigin 240x320 formatındaki bi resmi painte yapıstıt sonra ustune teker teker resimlerin ustune istedigin resmi koy oyle de oluyo basir bi ornek :)

yaptım ancak sonuçta üçüne ekranda üç bölüme de uygulanmıyor bir resim üçüne de uygulanıyor ben resimler ekranlar arasında paylaşılsın istiyorum.

faltun

faltun

Üye
yokmu bu konu hakkında bilgisi olan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt