Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung GenoA/Corby için Dokunmatik Oyunlar
Sponsorlu Bağlantılar
efsane_60
Üye
evet bendede var oluyo
mayflowers
Üye
eyw kanka yukledım hepsi 10 numara başka varmı daha bu tür oyunlar kanka
aydinaslan
Üye
Arkadaşlar Lg ks20, Lg ku990 oyunlarının çoğu Genoa da çalışıyor.
kaplanck
Üye
Konu Sahibi
Yakında FullTouchScreen olan ikinci bir paket daha ekliyeceğim, konuyu takip edin
jokerrRrr
Üye
cok teşekkür ederim arkadaşım paylaşım için fakat bazı oyunlarda hafıza dolu oyun silin diyor bazısında demiyor.kafasına göre hareket ediyor çözümü varmıdır acaba
zeynepjake
Üye
ya ben genoA kullanıyorum o tuşları nasıl yapacağımı anlamadım ve tuşlara yazdığımda arama, basit arama, rehbere ekle çıkıyor. lütfen bana yardım edin. LÜTFEN MODLAR.
talcid
Üye
süpersin çok sağol
SouthPark41
Üye
çok sağol rep olsa verirdim valla eyw kardes
--------------- Ekleme ---------------
bu arada telefonun arkasındaki titreşim telefona zarar verirmi ? geri bildirimden söz ediyorum
TsuyoiooenzL
Üye
Selam Arkadaşlar Ben Bir Türlü İndiremedim Yardımcı Olmak İsteyen Arkadaşlarımız Msn Adres:[email protected] (Msn'nin İlk Harfi Büyük)
Çok Memnun Kalırım
diegoForlan12
Üye
saolsn aqa !!!
OğuzcanAbi
Üye
saolasın
nontoxic
Üye
şu hafızayı yükselttim telefonda bip bip diye ses çıktı kapanmıyo lütfen yardım sinir oldum acil
Cagri42
Üye
qnqlar oyun nsl yüklenio?
universiteli199
Üye
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkür unutmayın
ela_5379
Üye
*#52828378# yazarken baştaki yıldıza dikkat etmemiştm hata vermişti.lütfen yıldıza dikkat edin.
Revengeful
Emekli Yönetici
Teşekkürler
nurulmac11
Üye
oyun için teşekkürler ama hafızayı karta göndermenin bir yolu yok mu ? bir de kendinde olan oyunlar şifresi yok mu? repini veriyorum şimdi.
junon_77
Üye
yardım eder mi birisi... Ben bı linke tıklıyorum giriyor siteye , siteden dowlandlara basıyorum amerikan yeşilkart üyeliği yani reklam gelio napcam ??