Samsung GenoA/Corby için Dokunmatik Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

efsane_60

Üye
evet bendede var oluyo :)

mayflowers

Üye
eyw kanka yukledım hepsi 10 numara başka varmı daha bu tür oyunlar kanka

aydinaslan

Üye
Arkadaşlar Lg ks20, Lg ku990 oyunlarının çoğu Genoa da çalışıyor.

kaplanck

kaplanck

Üye
    Konu Sahibi
Yakında FullTouchScreen olan ikinci bir paket daha ekliyeceğim, konuyu takip edin :)

jokerrRrr

Üye
cok teşekkür ederim arkadaşım paylaşım için fakat bazı oyunlarda hafıza dolu oyun silin diyor bazısında demiyor.kafasına göre hareket ediyor :) çözümü varmıdır acaba

zeynepjake

zeynepjake

Üye
ya ben genoA kullanıyorum o tuşları nasıl yapacağımı anlamadım ve tuşlara yazdığımda arama, basit arama, rehbere ekle çıkıyor. lütfen bana yardım edin. LÜTFEN MODLAR.

talcid

Üye
süpersin çok sağol

SouthPark41

Üye
çok sağol rep olsa verirdim valla eyw kardes

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonun arkasındaki titreşim telefona zarar verirmi ? geri bildirimden söz ediyorum

TsuyoiooenzL

Üye
Selam Arkadaşlar Ben Bir Türlü İndiremedim Yardımcı Olmak İsteyen Arkadaşlarımız Msn Adres:[email protected] (Msn'nin İlk Harfi Büyük)
Çok Memnun Kalırım :(

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
saolsn aqa !!!

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

nontoxic

Üye
şu hafızayı yükselttim telefonda bip bip diye ses çıktı kapanmıyo lütfen yardım sinir oldum acil

Cagri42

Cagri42

Üye
qnqlar oyun nsl yüklenio?

universiteli199

universiteli199

Üye

Link:

teşekkür unutmayın:vur

• Beğen
Tepkiler: usta2525

ela_5379

Üye
*#52828378# yazarken baştaki yıldıza dikkat etmemiştm hata vermişti.lütfen yıldıza dikkat edin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

nurulmac11

Üye
oyun için teşekkürler ama hafızayı karta göndermenin bir yolu yok mu ? bir de kendinde olan oyunlar şifresi yok mu? repini veriyorum şimdi.

junon_77

Üye
yardım eder mi birisi... Ben bı linke tıklıyorum giriyor siteye , siteden dowlandlara basıyorum amerikan yeşilkart üyeliği yani reklam gelio napcam ??

freeftm

Üye
ya ben guitar hero 5 indirmek istiyorum. anlattığn şeyi yaptım 800kb a çıkardım ama oyunu nerden indirebilirim

Üst Alt