Saat Samsung Gear

Sponsorlu Bağlantılar

LandOfTheDead

LandOfTheDead

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gear
Arkadaşlar diğer bölümlerde pek göremedim ama gear ve gear2 hakkında bilgi sahibi olan varmi. Normal telefon gibi bu saatlere apk yüklenebilirmi acaba?

kralberk13

kralberk13

Üye
yüklenmez büyük ahtimal ama sormak lazım @ghstr @cihanata_1

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Saat ile ilgili apk lar Telefona yükleniyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
bilmiyodum incelemedim hiç

Koradam

Üye
Tizen Os olduğu için hayır.

hikmet366

hikmet366

Üye
Uygulamalar telefona yükleniyor Bluetooth üzerinden ona aktarıyor benim bildiğim bu

xmustx

xmustx

Üye
Supersu yükleyip webde gezinen ve oyun oynayan bile varmış

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Gear fit hariç diğer bütün Gear lar Tizen OS a güncellendi onunda dosya uzantısı nedir nasıl yüklenir akıllı telefonlarda gormeden ortaya çıkmayacaktır

Edit : Gear 1 Android Wear olarak piyasaya çıktı araştırıp nasıl yukleyecegini bulabilirsin o da normal Android gibi ROOT edilebilir ve Android Wear uygulamaları yüklenebilir

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bende suan var Tizen isletim sistemi oldugundan dolayi apk yuklenmiyir. Bende gear 1 modeli var bu model ici. Android surumu mevcut ilk aldigimda heveslenip kurmustum androidi ve birkac apk ama emin ol kendi sistemi Tizen ile daha kullanisli.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bende suan var Tizen isletim sistemi oldugundan dolayi apk yuklenmiyir. Bende gear 1 modeli var bu model ici. Android surumu mevcut ilk aldigimda heveslenip kurmustum androidi ve birkac apk ama emin ol kendi sistemi Tizen ile daha kullanisli.

Tizen Samsung un kendi geliştirdiği bir OS tabiki kendi cihazlarında daha stabil olacaktır dediğim gibi akıllı telefonlarda yayginlasmadan pek destek beklenemez Tizen e

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Supersu yükleyip webde gezinen ve oyun oynayan bile varmış

Ufacık ekranda ne oyunu oynuyormuş? Normalde Saat ile ilgili işlemleri bile yapmak zor. Ayrıca supersu niye yüklemiş cihaza ne yapmak için?

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Ufacık ekranda ne oyunu oynuyormuş? Normalde Saat ile ilgili işlemleri bile yapmak zor. Ayrıca supersu niye yüklemiş cihaza ne yapmak için?

ROOT lamış hocam işte adam cihazı :ehe ayrıca oyun dediği de asphalt 8 değil tetris vb ufak tefek oyunlardır :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ROOT lamış hocam işte adam cihazı :ehe ayrıca oyun dediği de asphalt 8 değil tetris vb ufak tefek oyunlardır :ehe

Rootlamışta sebep ne onu anlamadım :hmmm
Root ile neyi değişterecek ?
Tetris oynanabileceğini hayal ettim mi gerçekten? Asphalt daha rahat oynanırdı :D

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Rootlamışta sebep ne onu anlamadım :hmmm
Root ile neyi değişterecek ?
Tetris oynanabileceğini hayal ettim mi gerçekten? Asphalt daha rahat oynanırdı :D

asphalta ta güzel olur ama haa kolu sağa sola çeviricen falan :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Koradam

Üye
İlk nesil Gearlar andorid ile çıktı sonra tizene döndü bir tanesi hala android ile çalışıyor

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
İlk nesil Gearlar andorid ile çıktı sonra tizene döndü bir tanesi hala android ile çalışıyor

android ile çalışan yok bildiğim kadarıyla Gear 2 direkt Tizen ile çıkı Gear Fit diyorsan onu da kullanıyordum zamanında Kendine özel bi OS yüklüydü

Koradam

Üye
android ile çalışan yok bildiğim kadarıyla Gear 2 direkt Tizen ile çıkı Gear Fit diyorsan onu da kullanıyordum zamanında Kendine özel bi OS yüklüydü
Fit de de tizen var
Bir tane saatini Android Wear ile çıkartmıştı sanki

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
kralberk13

kralberk13

Üye
mortal combat felan :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt