Samsung Gear Vr hakkında yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gear Vr hakkında yardım istiyorum
bi kaç gün oldu gözlüğü alalı telefonla birlikte aldım s7 edge. şimdi gözlüğü kullandık iyi güzel 360 derece ancak ne youtubedaki videolardaki gibi nede televizyondaki reklamlardaki gibi bir görüntü kalitesi söz konusu.bi kere her pikseli sayabiliyorum.tıpkı cami halılarının desenlerinin kaç tane (artık o iplikmidir nedir uzun kıl gibi) olduğunu sayabildiğim gibi.sonra oculustan başka mağazaya giremiyorum bırak mağazayı telefondaki oyunları açamıyorum google playdan vr için çıkmış oyunlar indirdim ancak hiç birini açamadım. sadece oculus mağazasındaki uygulamalar kullanılıyor ve iyi olan uygulamalar paralı.bedava uygulamalar saçma sapan şeyler.sonra... yine piksel sorununa değinicem şöyle ki, gözlüğü kafaya taktığımda oculus yazıyo diyelim mesela. işte o oculusun l u s harflerinin dış hatlarında bi kırmızılık var hani eski tüplü televizyonlarda olur ya onun gibi.normalde beyaz hat ile yazılı oculus yazısı ama sağdaki son harflerin yazıları tam beyaz olmuyor yazı beyaz ama yazının bittiği yerden bi kırmızılık başlıyor tıpkı 3d filmi gözlüksüz izlersinizde bi insan kafasının 2.sini görürsünüz ya üst üste kırmızılıkta.işte onun gibi bişi.tam anlatamadım biliyorum ama. sorunda zaten çok saçma.

birde sormak istediklerim var;
1. pcdeki oyunları bu gözlük ile nasıl oynayabilirim.youtuberlardan biri gta 5 oynamıştı ve harika bişidi.
2. oculus harici oyun uygulamaları nasıl çalıştırırım google playdeki oyunları nasıl gözlükle oynarım.
3 oculus mağazası paralı uygulamaları internet üzerinden bedava apk vb tipte bulabilir miyim?nerden bulabilirim?
4.gözlüğün piksel kalitesini nasıl arttırabilirim(video açtım samsung internet üzerinden 720p ayarlamama rağmen 144 p 240 p de video izliyomuş gibi oluyor.)
5. bazı uygulamalar (örneğin minecraft) dış destek istiyor. yani bluetooth lu klavye mous veya gamepad.bende usbli mous ve eski tip soket klavye var bide laptop var :D bunu nasıl bağlayabilirim bu tip oyunlar için
 
ibrother

ibrother

Üye
Ayarları yapmamış olabilirsin bende uyduruk vr box 2 var görüntü kalitesi iyi sayılır, tek sıkıntısı açısı çok dar, Samsung vr şahane bir şey.mağaza da denedim açı çok iyiydi fakat baya çizilmişti lensler o yüzden bulanık idi. Ama o açıyla süperdi.
 


Üst Alt