Samsung Gear S3 akıllı saat de Classic versiyon içerecek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Gear S3 akıllı saat de Classic versiyon içerecek
Samsung'un yeni akıllı saati Gear S3'ün de Classic versiyonunun geleceği kaydedilmekte.



Giyilebilir cihaz pazarının en iddialı isimlerinden birisi olan Samsung, son dönemde ilgi gören segmentlerden akıllı saatler ve sanal gerçeklik gözlükleri pazarında ürünler sunmaya devam ediyor. Firma özellikle de Tizen işletim sistemi üzerinde çalışan Gear akıllı saatleri ile yüksek satış rakamlarına ulaşmasını biliyor.



Son olarak geçtiğimiz Eylül ayında Samsung, Gear S2 adındaki akıllı saat modelini tanıtmış ve daha sonra da Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde satışa sunmuştu. Samsung Gear S2 akıllı saatin ayrıca Gear S2 Classic adında farklı tasarıma sahip bir versiyonu da gelmişti.

Samsung, şu sıralar yeni nesil akıllı saatinin hazırlıkları içerisinde ve büyük ihtimalle de yakın zamanda Gear S3 adı ile pazara sunulabilir. Cihaz merakla beklenirken, önemli bir bilgi geldi. Buna göre firma S3 Classic isminin marka tescil başvurusunu yaptı. Bu da firmanın geçtiğimiz sene olduğu gibi yeni akıllı saatin Classic versiyonun da sunulacağını gösteriyor. Başvuru 5 Ağustos tarihinde yapılmış.

Henüz Gear S3 ya da Gear S3 Classic hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Samsung Gear S2'nin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 1.2" büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip. Ayrıca bu cihazın ekran çözünürlüğü ise 360x360 piksel olarmakta.

Akıllı saat 1Ghz saat hızında çift çekirdekli işlemci içeren Samsung Exynos yonga setinden güç alıyor. Diğer önemli özellikler ise 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi olarak sayılabilir.

Samsung Gear S3 akıllı saat de Classic versiyon içerecek
 


Üst Alt