Samsung Gear S2 İçin Yeni Bir Reklam Videosu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gear S2 İçin Yeni Bir Reklam Videosu Geldi
Samsung, yeni nesil akıllı saati için eğlenceli bir video yayınladı…


Samsung, kısa bir süre önce yeni nesil akıllı saatini resmi olarak duyurmuştu. Samsung Gear S2 adı ile gelen bu yeni akıllı saat, firmanın şu ana kadar sunduğu ilk yuvarlak tasarıma sahip akıllı saati olma unvanına da sahip.



Yuvarlak tasarım içeren Samsung Gear S2’nin ayrıca ekran çerçevesi de dönebiliyor ve bu sayede de bazı farklı fonksiyonların yerine getirilmesi sağlanıyor. Güney Kore devi firma yeni bir reklam filmini sunarken, bu yeni videoda cihazının ekran çerçevesini ön plana çıkartıyor.

Reklam filminini oldukça eğlenceli olduğunu belirtelim. Cihazın ekranı etrafında insanlar yer alırken, bu insanlardan bir grup çerçeveyi oluşturmuş ve diğer insanlar da çerçevenin fonksiyonuna göre aksiyonlar ile videoda yer alıyorlar.

Samsung Gear S2 akıllı saatin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 1.2″ büyüklüğünde ve 360×360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile birlikte geliyor.

Cihaz ayrıca Samsung tarafından üretilen ve 1Ghz saat hızında çift çekirdekli işlemcili Exynos yonga setinden güç alıyor. 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesi içeren cihaz Güney Kore sonrasında ABD pazarında da satışa sunulmuştu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Maxicep-Samsung Gear S2 İçin Yeni Bir Reklam Videosu Geldi
 


Üst Alt