Samsung Gear S2 için resmi kutu açma videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Gear S2 için resmi kutu açma videosu geldi
Samsung’un yeni akıllı saati Gear S2’nin kutusuna ve kutu içeriğine daha yakından bakın…



Akıllı saat pazarında mücadele tüm hızı ile devam ederken, özellikle de akıllı telefon üreticilerinin rekabetini görüyoruz. Samsung ve Apple, akıllı telefon ve tablet pazarının ardından 2015’de akıllı saat segmentinde de karşı karşıya geldiler.



Samsung, şimdiye kadar bir çok akıllı saat sunarken, Apple ise Nisan ayında ilk akıllı saati Apple Watch ile pazara giriş yaptı. Girmesi ile pazarda dengeleri de alt üst eden Apple, satış rakamları ile de zirveye yerleşmişti.

Samsung da geçtiğimiz ay başında IFA 2015’de yeni akıllı saat modeli Gear S2’nin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu yeni cihaz özellikle fonksiyonel çerçevesi ile dikkat çekerken, Güney Kore’de daha önce satışa sunulan cihaz Amerika Birleşik Devletleri’nde ise bugün itibari ile satın alınabilecek. Fiyatlar ise Gear S2 için 350$ ve Gear S2 3G ve Gear S2 Classic için ise 400$ olacak.

Güney Kore devinin yeni akıllı saati Gear S2, 1.2″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, Super AMOLED ekran 360×360 piksel çözünürlüğünde geliyor. Yeni akıllı saat gücünü ise 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren Exynos yonga setinden alırken, ayrıca 512MB sistem belleği içeriyor ve 4GB dahili veri kapasitesi ile sunuluyor.

Tizen işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz için Samsung’dan resmi kutu açma videosu da geldi. Bu yeni videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung Gear S2 için resmi kutu açma videosu geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb


Üst Alt