Samsung Galaxy Y S5360 Ana Konu (her Türlü Yardım, Destek)

Sponsorlu Bağlantılar

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Y S5360 Ana Konu (her Türlü Yardım, Destek)

Arkadaşlar bu konuda bana Samsung Galaxy Y GT-S5360 hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz.
En iyi cevaplarım şu sorulardandır :
Rom
Root
Uygulamalar

Son düzenleme:

Qralturkey

Qralturkey

Üye
galaxy y nasıl root atabiliriz

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle galaxy y için root dosyası indiriyoruz
Dosya :
Sonra telefonu tamamen kapatıyoruz.
Açarken şu tuşlara basılı tutarak açıyoruz.
Ses Açma + Home + Güç
Karşımıza Android System Recovery gelecek.
burada yönler şöyle:
Ses Aç : Yukarı
Ses Azalt : Aşağı
Home : Seç

Install from sd card'ı seçip GT-S5360 ROOT dosyamızı buluyoruz.
home tuşu ile seçip yüklüyoruz. Bitince ise reboot yapıp işlemi bitiriyoruz.
Hayırlı Olsun artık rootlu bir telefonunuz var :)

• Beğen
Tepkiler: yazantr66

Mert_Alim

Üye
Telefonu android yuzunden google playdan bir cok oyun cihaza uyumlu olmuyor bunun icin rom yuklesrm olurmu ve nasıl yuklenir custom rom

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
genellikle bunlar android sürümü ile alakalı değil telefonun arm v6 veya ekran kartı gücünün yetmediği gibi sorunlar.
Custom romu ana yükleme şekli:
dosyayı indirin
sd carda atın
telefonu kapatın
ses açma home ve açma tuşlarına basılı tutarak açın
CWM'yi açın
wipe data/cache yapın (belki ekstra dalvik cache gerekir)
romu yükleyip yeniden başlatın
isterseniz aradığınız oyunu söyleyin ben size arm v6 araştırabilirimbi bakımdan doğru androidi bazılarına yetmiyor fakat romlarda 2.3.6 üzerine yapılmış temalar ve tweakler yani her türlü 2.3.6 oluyor 4.0 yazmasına rağmen. ama isterseniz galaxy Nemesis One öneririm Twoda var ama ben One öneririm. Twoda daha çok özellik var ama One daha iyi :p

Malfi

Üye
merhaba ben stok müzik player için skin yükledim artık açılmıyor çalışmayı durdurdu diyor odinden yeniden yükliyim dedim telefon bilgisayarı tanımıyor ne yapabilirim sizce

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
samsung usb driver yüklemeniz gerekiyor. bunu google'a yazıp bulabilirsiniz. kurduktan sonra odinin telefonu görmesi gerekiyor. Driver kuramazsanız Kies programını indirin. O zaman bulması gerekiyor. Ayrıca telefonu odin moduna almanız gerekiyor. Odin moduna alabilmeniz için telefonu tamamen kapatın ve ses kapatma+home+açma tuşuna basılı tutun. Altında ünlem olan bir ekran gelecek. bu ekranda ses açma tuşuna basıyoruz ve telefon odin moduna alınmış oluyor. USB driver kuruluysa ve telefon odin modunda bağlandıysa odinin telefonu görmesi lazım. Bu arada doğru firmware kullandığınıza emin olun yanlış yükledikten sonra sisteminiz çökebilir.bu arada sistem dedimde anlamışsınızdır bilgisayarınızın değil telefonunuzun sistemi. (biraz bilgisayar sistemi gibi anlatmışımda)

Üst Alt