samsung galaxy y [ROM][KERNEL] USSR V8 [Ultimate 8] son veresiyon

Sponsorlu Bağlantılar

PcCasper

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy y [ROM][KERNEL] USSR V8 [Ultimate 8] son veresiyon
Yüklemeden Önce:

Windows Driverleri Yüklü Olmalı
Telefonunuzun Hata Ayıklama Modu Aktif Olma
Bataryanız %60 ve üzeri dolu olmalı
Kişisel verilerinizi yedeklemiş olmalısınız
Telefonunuz Rootlu ve CWM yüklü olmalı

Nasıl Yükleyeceksiniz

] USSR V8 ROM dosyasını bilgisayarınıza indirin ve USSR V8 ROM zip telefonunuzun Sd Kartının kök dizinine taşıyın. Telefonunuzun bilgisayarla bağlantısını kesin.
Telefonunuzu kapatın. Sesaçma+Home+Power tuşlarına basarak telefonunuzu recovery modda başlatın.
CWM'De önce Wipeleri yapın. Sonra “flash zip from SD card” seçin ve power tuşuyla onaylayın.
Sonra “choose zip from sdcard” satırını seçin.
İndirip Sd karta taşıdığınız USSR V8 zip dosyasını seçi ve onaylayın. Yükleme başlayacaktır.
Yükleme bitince “+++++Go Back” ile Recovery'e dönen ve “reboot system now” ile telefonu yeniden başlatın

%100 çalişmakta tarafimca denendi ve çok hızlı

indirme linki:

alsour

Üye
Kardeş kurdum ama galaxy y yazısında kalıyor

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Ultimata Supersoniz Rom larının Çoğu Galaxy y de Çalışmıyor Lütfen Forumu Meşgul Etmeyin :locked:

El Hadimi

El Hadimi

Üye
konuyu açan 8 den bahsediyor karıştırmayalım biz de yüklemeyi biliyoruz bu romu yüklemeyin :locked:

PcCasper

Üye
    Konu Sahibi
yazmıyım yazmıyım dedim duramadım ussvr 8 çalişiyor kardeşim belki anlatimi yanliş yazmışımdır rom yuklemeyi bana mı ogretiyon ben rom yapan biriyim.. madem biliyon rom yuklemeyi biraz rom yuklede çalişanlari millet yuklesin anca yorum yapmayi biliyosunuz

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Biraz ağır oldu ama konuşayım ilk olarak rom yapıyorsanız bu beni ilgilendirmez bu rom'un dosyalarından birinde hata var ilk olarak bu romu yüklemiştim ve telefon servislik oldu ikincisi ise anca konuşmayı bilyorsunuz demek çok hatalı bir cümle rom yükledik ki sonucunda ne olduğunu biliyoruz sizin verdiğiniz bir romu yükledim ve telefonda s5690l yazdığını flash larken gördüm sonra telefon açılmadı nihayetki odin diye birşey var ki telefonu kurtarabildim...

• Beğen
Tepkiler: alisait07

alsour

Üye
üstüne kurdugumuz romda sıkıntı olabilir

kapakli511

kapakli511

Üye
bu ... nın romları hep bozuk ya banlayın şunu :S telefonu brick yaptıdma düzelttim :off:

• Beğen
yunusbulet

yunusbulet

Üye
bei sadece mesgul ettin baska bir ise yaramadi

x_35lii_x

Üye
yapan kardes madem rom yapıyorsun film yayınla seli olarak milled de sana inan masını sagla bosu bosuna kul hakkı alma :D
sende ne resim nede video yazmıssın hepsi bu xda.forumda hepsi mevcut

• Beğen
smh60

smh60

Üye
yapan kardes madem rom yapıyorsun film yayınla seli olarak milled de sana inan masını sagla bosu bosuna kul hakkı alma :D
sende ne resim nede video yazmıssın hepsi bu xda.forumda hepsi mevcut
:oke:

alisait07

alisait07

Üye
kapansın bencede yorumları okumasaydım bende yapıyordum

anılbaran

anılbaran

Üye
Genel bi şikayet söz konusu :locked:

• Beğen