İşlemci ram hangisi önce bir androidde önce hangisine dikkat edersiniz ? Ekranı biraz daha iyi fakat y kullanıyorum arkadasımda gio var benimki seninkinden iyi diyor kanıtla diyorum yok.. Ve aynı uygulamayı belirli süre kullandık parlaklıklar eş ve wifi paket veri kapalı onunku %29 şarj tüketirken young ise %14 tüketti bide böyle düşünün ben android almadan önce çok araştırdım.
- - - Eklendi - - -
Gio alanlarada lafım yok ama herkes aradığı özellikte alsın bence.
Ben eskiden y kullaniordum galaxy y+80 tl verip 2. El gio aldim ekrani galaxy y ninkinden %18 daha büyük gio renkleri %70 daha canli gösterio hertürlü gio daha iyi galaxy y marketteki sbp shell,carnivores hd,gta 3 ve contract killeri. desteklemio benim gio da bu uygulamalarin hepsi var 0 donma 0 kasma. Ve gio young a göre resimleri %45 daha canli gösterio ve galaxy y nin ram i ve islemcisi %5 daha iyi ve %5 fazla bisey deistirmez
Ben eskiden y kullaniordum galaxy y+80 tl verip 2. El gio aldim ekrani galaxy y ninkinden %18 daha büyük gio renkleri %70 daha canli gösterio hertürlü gio daha iyi galaxy y marketteki sbp shell,carnivores hd,gta 3 ve contract killeri. desteklemio benim gio da bu uygulamalarin hepsi var 0 donma 0 kasma. Ve gio young a. göre resimleri %45 daha canli gösterio ve galaxy y nin ram i ve islemcisi %5 daha iyi ve %5 fazla bisey deistirmez
Gionun ekranına laf etmedim ve young kasma fln.da yapmıyor telefonu kullanmayı bilene iyi benim telefonum sarj konusunda kiyaslanamaz gioyla ve iyi kulladigim icin cok stabil 80lira cok bana takas edelim deseler dusunmem bile bide 80 lira vereyim %70 abartmissin %30 fln wondera kadar ace dahil hepsiyle yarisir yani ama wonder deseler susarım gioda iş görür yakınlar ama young tavsiyem.