Samsung Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder
merhaba ilk android telefonumu almış bulunmaktayım aslında sony ericsson xperia neo almayı dusunuyodum ama garanti sorunu oldugu için vazgeçtim ve galaxy wonder aldım yanlız bu benim ilk android telefonum oldugu için henüz neler yapcagımı bilmiyorum oyun ve program hakkında yardım ederseniz sevinirim ne indircegimi nasıl indircegimi bilmiyorum. bu arada telefonu almakla iyimi ettim kotumu ettim onuda belirtirseniz sevinirim ? cünkü değiştirme ihtimalim bulunabiliyor...

R.A.M

R.A.M

Üye
Öncelikle hayırlı olsun telefonun android zor değil zamanla öğrenirsin oyun uygulama genişdir fakat markette çoğu iyi oyunlar yok olsa bile paralı internetten zamanlar araştırıp bulursun oyunları bence xperia neo v daha iydir kaça aldın ikinci elmi sıfırmı?

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun telefonun android zor değil zamanla öğrenirsin oyun uygulama genişdir fakat markette çoğu iyi oyunlar yok olsa bile paralı internetten zamanlar araştırıp bulursun oyunları bence xperia neo v daha iydir kaça aldın ikinci elmi sıfırmı?
0'da sony ericsson sanırım telpa ile anlaşmalıymış onların arasındakı anlaşma bitmiş yani her hangi bi sorun olsa neo elimde kalcaktı o yüzden wonder'a yoneldim hız acısından bellek acısından wonder daha iyi bir tek tasarımını bıraz sevmedim o kadar

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Neo v yi netcell garantisinde. Bence garanti için galaxy w alman kötü olmuş yine de hayırlı olsun :)

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
Neo v yi netcell garantisinde. Bence garanti için galaxy w alman kötü olmuş yine de hayırlı olsun :)
değiştirme imkanımda var ama neo'yu ben begenmedim neo'nun yerine ne önerirsiniz..

05sehzade05

Üye
    Konu Sahibi
kullananlar arasında oyunlarda kasma veya acılmama gibi bi sorun oldumu ?

Xiryt

Üye
oyun olarak neler indirmem gerek yardım edermisiniz ? s oyunlarını calıstırırmı ?

nuric@n

Üye
Dostum sana çalışmayanları söyliyim.Modern Combat 3 , NOVA 2 HD , Backstab HD bide Asphalt 6 HD diğer oyunlar çalışıyor sorunsuz kasmadan.Aslında bu dediklerimde çalışıyor ama Rootlaman lazım telefonu.Şuan oyunlar destekli değil telefona yoksa açmayacağından değil.Ayrıca iyi yapmışsın Neo V almamakla.Telefonu eline alınca arka kapat gıcırdıyor falan yakıştıramadım ben sony ye

15097

15097

Üye
android marketten yeni adıyla google play'den indirebilirsin.ücretli ve ücretsiz bir sürü uygulama mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt