Samsung Galaxy Wonder vs Huwaei Honor

Kerim.

Üye
21.dk.den sonra izleyin.nova3-gta3-shadowgun oynuyor.

Konu Sahibi
Neyse Ya Wonder Alıyorum Sağolun

gmnlünden ne geçiyorsa onu al ama şimdi şahin le bmw aynı yakın özeliklerde arabalar çıkartsa hangisi daha kaliteli olur bi düşün

biraz saçma oldu ama

videoyuda şuan arıyorum

BMW tabiki daha iyidir tabi BMW Wonder Oluyor sanırım

Kerim.

Üye
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ace2 ye baktın mı?

sakın wonderdan iyi oyun performansı bekleme
yani kötü değil ama bir alex değil.

CasuS_87

Üye
Wonder'a güzel bir custom rom bulursan telefon daha akıcı olur Romsuzda olur

Konu Sahibi
Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama ace2 ye baktın mı?
Baktım onda flaşh player yok honor daha iyi ozaman yani dimi beyler Turkcell okadar telefonu çöpe atacak değil ya illaki bir çözüm yolu bulur şebeke işine birde kampanyayla alınınca honor aylık 25 TL ye geliyor wonder 50 TL ye geliyor olmazsa şu Turkcell telefonları düzeltsin honor alırım büyük ihtimalle

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aynen öyle

sen niye imzana kimse samsung almasın yazdın ?

- - - Eklendi - - -

desteğini eski telefonlardan kesiyor yenilerinden kesmiyor mesela benim abimde s2 var ona jelly bean gelecek belki ondan sonrakide gelir eski telefonlara hiçbir firma destek vermez zaten sen kaç kere gördün Nokia'nın hTC nin eski telefonlara destek verdiğini bir tek o olay apple'da var

zaten samsungun ikinci en iyi teleonu tabi gelecek ama samsungun 4 tanecik modeli ics alıyor ama sonynin live with walkman modeli bile alıyor ics düşün artık kim ne derse desin samsung bencil bir firma ama kalite işte

zaten samsungun ikinci en iyi teleonu tabi gelecek ama samsungun 4 tanecik modeli ics alıyor ama sonynin live with walkman modeli bile alıyor ics düşün artık kim ne derse desin samsung bencil bir firma ama kalite işte

alıyor sonra bizim Rambo_FT(Furkan) gibi Sony sahiplerini deli ediyor

Kerim.

Üye
Ace2 de flash player var.internette yanlış yazmışlar.