Banlı Üye
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kim demiş alınmaz diye
MAxipro 5 satışı durduruldu yahu bir de Wonder daha üst düzey onu al
MAxipro 5 satışı durduruldu yahu bir de Wonder daha üst düzey onu al
iyide Fatih abi özellikleri aynı ikisininde abim öyle demişti yani birde 4.0 ics desteği var wonder ın sadece gb desteği var maxipro5 in gerçek adı honor zaten honor adıyla alacağım gidip maxipro5 olarak almıyacağım birde kamerası 8MP
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
genel anlamda özellikleride daha iyi neden wonder diyorsunuz bana
bende diyorum yok o daha iyi diyo iddialaşıyor benimle
internette izlediğim kadarıyla maxi5in oyun performansı tuhaf bir şekilde mükemmel sadece wonder değil neo v yi falanda geçiyor gibi videolardalink atarım isterseniz
internette izlediğim kadarıyla maxi5in oyun performansı tuhaf bir şekilde mükemmel sadece wonder değil neo v yi falanda geçiyor gibi videolardalink atarım isterseniz
bir video koyarsan berki beni anlarlar.internette izlediğim kadarıyla maxi5in oyun performansı tuhaf bir şekilde mükemmel sadece wonder değil neo v yi falanda geçiyor gibi videolardalink atarım isterseniz
Wonder'ın hızına aldanmamak lazım.
android'in kendi arayüzü var wonder'da Touchwiz var performansı birazda olsun etkiliyen birşey bu bence
İstediği telefonu alsın yahu boşver o da çok iyidir hiç değilse OC li değil Maxi propeki bu çocuğa ne almamızı önerirsiniz bütçe belli neo v diyeceksiniz %90 ınız ama neo v çok radyasyon yayıyor ve kardeşim onun tipini beğenmiyormuş
İstediği telefonu alsın yahu boşver o da çok iyidir hiç değilse OC li değil Maxi pro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?