Samsung Galaxy Wonder Ram Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apol16

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder Ram Sorunu
Meraba arkadaşlar

Yaklaşık iki aydır bu telefonu kullanıyorum. sorun şu telefonu ilk aldığım zamanlarda fazla uygulama yokken boştaki ram miktarı her zaman 150mb civarı oluyordu. fakat daha sonraları uygulama sayısı 150 nin üstüne çıkınca boştaki ram miktarı 50mb seviyelerinde kalmaya başladı ve ram boşaltmada fayda etmemeye başladı. buda bazı oyunlarda verimli çalışmayı engelliyor. sorun nedir. ayarlar... çalışan uygulamalardada rami okadar kaplayan bir şey göremedim. sorun virüs veya trojen benzeri bişey olabilirmi ? ne önerirsiniz ?

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşım telefonu çok doldurmuşsun bi yedekleme yapıp telefonuna format at düzelir tabi istersen rom at o zaman telefon daha stabil olur :)

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
Meraba arkadaşlar

Yaklaşık iki aydır bu telefonu kullanıyorum. sorun şu telefonu ilk aldığım zamanlarda fazla uygulama yokken boştaki ram miktarı her zaman 150mb civarı oluyordu. fakat daha sonraları uygulama sayısı 150 nin üstüne çıkınca boştaki ram miktarı 50mb seviyelerinde kalmaya başladı ve ram boşaltmada fayda etmemeye başladı. buda bazı oyunlarda verimli çalışmayı engelliyor. sorun nedir. ayarlar... çalışan uygulamalardada rami okadar kaplayan bir şey göremedim. sorun virüs veya trojen benzeri bişey olabilirmi ? ne önerirsiniz ?

Arkadaşım o telefon 150 uygulamayı biraz zor kaldırır kullanmadığın uygulamalrı silmen gerek bana göre 150 uygulamaının 150sini de kullanmıyorsundur...

Apol16

Üye
    Konu Sahibi
Rom atma hakkında bilgi alablrmiyim? Onunla ilgili bir konu varmı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt