Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Jelly Bean Güncellemesi Geliyor İnş :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder GT-I8150 Jelly Bean Güncellemesi Geliyor İnş :)
Sayın Ertuğrul Ölmez,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-I8150 model cihazınız "Android 2.3.6 Gingerbread İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, güncel versiyonu bulunmamaktadır. Samsung Electronics Türkiye olarak daha önce yaşanan yazılım sorunlarının tekrarlanmaması nedeniyle size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir. Bu sebeple zaman zaman yazılımların yayınlanması gecikebilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Beyler Hepimiz Bir Tekrar Tekrar E-Mail Atalım Bence Wonder a da Güncelleme Gelecek İnş İşte Mesaj :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gelmeyeceğini siz de biliyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
enterneoll

enterneoll

Üye
şaka mı :D o mesajı bile otomatik gönderiyorlardır artık :D kimse konuya giripte heveslenmesin bence

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Valla bi şansımızı deneyelim beyler :D ben bayabi ağır konuştum valla bakalım ne olucak :D

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar samsung artık 2011 ve öncesinde üretilen telefonlara güncelleme vermeyecek galaxy s2 alır mı bilmem

maskedboy

maskedboy

Üye
güncelleme yok artık hiç bir şey vermeyecek zaten samsung artık 2011 yılındaki telefonları bilerek eskitmeye çalışıyor bence bir kaç ay içinde çoğu piyasadan kalkacak sonra samsung yeni telefonlar üretir diye umut ediyorum

• Beğen

furkey

Üye
galaxy s e ics bile vermezken wonder a jelly bean vermeleri saçma olur bence :)

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım Bizde S4 e Geçeriz :)

tapatalk

tapatalk

Üye
he s3 e note 2 ye verdide wonder eksik kaldı sadece. cm tabanlı romlar kurun gitsin

• Beğen
maskedboy

maskedboy

Üye
aynen zaten galaxy wonder jelly bean güncellemesi diyelim aldı bence çok stabilite sorunları olur ve samsung da önemsemez diye düşünüyorum cm rom ve kernel yükle gitsin

anılbaran

anılbaran

Üye
Güncelleme konusunda daha önce buna benzer konular açıldı.Sonu hep hüsranla bitti.Kesin ve net bilgi olmadığı için diğer arkadaşlarımızı da boşuna heveslendirmeye gerek yok değerli arkadaşlar. İyi forumlar :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt