Samsung Galaxy Win i8552 Ram Eksik mi görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

BADİGART

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Win i8552 Ram Eksik mi görüyor
İyi günler arkadaşlar
telefonumu CPU-Z ve Antutu Benchmark programları ile baktıgımda ram 845 mb yazıyor ama telefonun özelliklerinde 1 gb ram olduğu yazıyor yoksa sistem kullandığı için mi bu kadar görüyor(ama 1 gb olarak sistem bilgisinde belirtmesi gerekmez mi) yada telefonda sıkıntı mı var aynı model telefonu olan arkadaşlar yada bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim

Birde Antutu Benchmark Test sonrası 7585 olarak derecelendirdi sizce normal mi

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Hayir sikinti yok kardesim ... Her android cihazda bu olay vardir. Mesela ozelliklerde 512 mb gorulen ramin 380 veya 400 u kullanilabilirdir...

BADİGART

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş kafama takılmıştı zaten cihaz degişim yapılarak elime gelince dedim bunda da mı sorun var acaba. Antutu puanı nasıl peki s3 ün altında çıkıyor puanlaması

işlemci 1.2 - 4 çekirdek
1 gb ram

bulsssss

Üye
Beyler yardım bekliyorum tabletin ram 1 gb ddr 3 hem sistem hem cpu z toplam ram 582 mb diyor sistem bu kadar ram yer mi

byAndroid

byAndroid

Üye
Exper in tableti türkiye firması sanırım ama haliyle cihazlar çin de üretiliyor mesele o değil ki hocam samsung da çin de üretiyor sony de
Ondan değil adı bilinmeyen Çin malı sandım. Çünkü dediğin olay baya abes. Çünkü o kadar düşük değilde 800-950 mb arası bişey görünmesi lazımdı

bulsssss

Üye
Ondan değil adı bilinmeyen Çin malı sandım. Çünkü dediğin olay baya abes. Çünkü o kadar düşük değilde 800-950 mb arası bişey görünmesi lazımdı
Evet bence de şaşırdım anlam veremedim

ozgurcihats

Üye
Bende de win var rom kullaniyormusun ?

Üst Alt