Samsung galaxy win (gt-i8552)

Sponsorlu Bağlantılar

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy win (gt-i8552)
Arkadaşlar ana bant sürümüm ı8552xxamj2 ben bunun yerine mesela ı8552xxamdb yüklesem garantiden çıkar mı veya herhangi bir sıkıntı oluşturur mu yardımlarınızı bekliyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
Cikmaz. Sikinti falan olmaz ayrica.
Ama AMJ2 varken AMDB yuklemek sacmalik olur.

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür edwrim bir şey daha sorabilir miyim.
telefonuma otg kablosuyla flash bellek bağlıyorum görmüyor ne yapmam lazım saatlerdir bununla uğraşıyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
Otgden anlamam hic baglamadim :(

The Shadow

The Shadow

Üye
@Kontrol online ise yardim eder o cok bagliyodu sanirim :hmmm

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederimKardeş bir de samsung ilk geldiğinde yani 0ken odin sayacı kaç oluyor biliyor musun

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal romu yükleyince o sayaç artar mı

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayir artmaz

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim
ben sitede baya baktımda düzgün bulamadım bildiğin kesin sonuç veren batarya kalibrasyonu var mı

The Shadow

The Shadow

Üye
çok teşekkür ederim
ben sitede baya baktımda düzgün bulamadım bildiğin kesin sonuç veren batarya kalibrasyonu var mı
Yok. Cok bi ise yaramazlar. Sarj anormal dusuk gidiyorsa belki denenebilir. Ben pek sicak bakmiyorum :D

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
tmm allah razı olsun bilgilendirdiğin için

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
kardeş mesela amj2 ile amdb arasındaki fark nedir

The Shadow

The Shadow

Üye
kardeş mesela amj2 ile amdb arasındaki fark nedir
AMJ2 daha yeni sürüm olduğu için birtakım eklemeler yapılmıştır. Performans geliştirmeleri, hata düzeltmeleri, yeni özellikler vb. şeyler eklenmiştir. AMDB ise daha eski bir sürüm olduğu için AMJ2 ye göre daha az stabildir.

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin ellerin dert görmesin çok teşekkürler sammobilede benimkinin üstüne 2 tane daha çıkmış acaba onları mı kursam.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın tekrardan allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin.Kardeş aklıma takıldı sammobilede üstüne 2 tane çıkmış ama cihazdan güncellemeye basınca onları görmesi gerekmez mi?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
sağolasın tekrardan allah senin gibileri başımızdan eksik etmesin.Kardeş aklıma takıldı sammobilede üstüne 2 tane çıkmış ama cihazdan güncellemeye basınca onları görmesi gerekmez mi?
Farkli ulkenin olduklari icin gozukmez :)

canavar195

Üye
    Konu Sahibi
türkiye için ama 2sidehatta şimdi baktım daha yeni temmuzda çıkmış güncellemede görmüyortmm kardeş daha yeni geldi 70 mb indiriyorum acaba bunun içinde kernel değişikliği falan yaparlar mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt