Samsung Galaxy W Sorun(Durmadan Reset Atma)

Sponsorlu Bağlantılar

zet_outlaw

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W Sorun(Durmadan Reset Atma)
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy w telefonum var, bu güne kadar bi sıkıntısı yoktu telefonu bişeye bakmak için elime aldığımda durmadan kapanıp açıldığını gördüm. Bataryayı çıkardım bi sıkıntı olabilir diye, bi süre sonra tekrar taktım daha açma tuşuna basmadan batarya değdiği gibi açılıp kapanmaya başlıyor. İnternette araştırma yaptım fakat çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
telefonu kapat ses acma+orta tuş+güç tuşuna basılı tut telefon açılınca güç tuşunu bırak düğerlerine basmaya devam et. recovery menu gelecek tüm tuşları bırak . secenek tuşuna bas.sonra wipe data factory reset üzerine gel (ses kısma ya da açma ile yönlendirilir) orta tuş ile seç işlem bitnce reboot system now de.

zet_outlaw

Üye
    Konu Sahibi
Asıl sıkıntıda o kardeşim, bataryayı taktığın an kendisi açılıyor zaten telefon dediğin gibide denedim o menu gelmeden kapanıyor tekrar açılıyor böyle devam ediyor bataryayı çıkartana kadar, açılmıyor telefon başka bi çözüm varmı bildiğiniz.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
bataryayı taktığınız anda home +ses acmaya basın büyük ihtimalle recovery açılır

- - - Eklendi - - -

ama basılı tutun

zet_outlaw

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun kardeşim recovery açıldı şimdi ne yapmalıyım? İçindeki veriler gitmeden aynı şekilde bırakma imkanım var mı?

emrecanzincir

emrecanzincir

Üye
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy w telefonum var, bu güne kadar bi sıkıntısı yoktu telefonu bişeye bakmak için elime aldığımda durmadan kapanıp açıldığını gördüm. Bataryayı çıkardım bi sıkıntı olabilir diye, bi süre sonra tekrar taktım daha açma tuşuna basmadan batarya değdiği gibi açılıp kapanmaya başlıyor. İnternette araştırma yaptım fakat çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
telefon bootloop olmuş. yüklediğin uygulamalardan veya systeme yaptığın modlardan kaynaklanır. tek çaresi factory resettir. bknz googleden..

Üst Alt