Yardım Samsung Galaxy W resetleme sorunu şimdi de hiç açılmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W resetleme sorunu şimdi de hiç açılmıyor!
Merhaba arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ama samsungun allah belasını versin o kadar diyorum yani wonder kadar sorunlu telefon yok abi. Daha iki gün önce odinden rom sorununu hallettim şimdi de kendini resleme sorunu tekrar ortaya çıktı önceden bikere verdim telefoncuya 60 tl verdim bu sefer halledilcek bişeyse vermek istemiyorum şuan telefon hiç açılmıyor şarja takıyorum pil işareti çıkmıyor bana bunların hepsi konusunda yardımcı olun lütfen.(Garanti falan yok söyleyim baştan)

hasaneness

hasaneness

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ama samsungun allah belasını versin o kadar diyorum yani wonder kadar sorunlu telefon yok abi. Daha iki gün önce odinden rom sorununu hallettim şimdi de kendini resleme sorunu tekrar ortaya çıktı önceden bikere verdim telefoncuya 60 tl verdim bu sefer halledilcek bişeyse vermek istemiyorum şuan telefon hiç açılmıyor şarja takıyorum pil işareti çıkmıyor bana bunların hepsi konusunda yardımcı olun lütfen.(Garanti falan yok söyleyim baştan)
Ne yaptinda boyle oldu muhtemelen brick olmus yine para verebilirsin bi telefoncuya goster derim

mesutgaga

mesutgaga

Üye
samsungun allah belasını mı versin :D sen telefonun belasını vermişsin .te allam

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
Ya bişey de yapmadım abi samsung resmen küfür ediyor ya biraz araştırma yaptım en çok sorun çıkaran telefon benimkisi sinirden deli olcam açılsa download moda alıp stock romu atcam da açılmıyor hem şuanki romu da orjinaldi şu sorunuma biri çözüm bulsun

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ya bişey de yapmadım abi samsung resmen küfür ediyor ya biraz araştırma yaptım en çok sorun çıkaran telefon benimkisi sinirden deli olcam açılsa download moda alıp stock romu atcam da açılmıyor hem şuanki romu da orjinaldi şu sorunuma biri çözüm bulsun
cwm yüklümüydü?

• Beğen
Tepkiler: lowly0104
lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
yok bro yüklü değildi de olsa da bişey değiştirmez telefon hiç açılmıyor şuan

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Telefon hiç bi moda mı geçmiyor yani ölü gibi mi? hiç açılmıyorsa hardbrick olmuştur telefonu çöpe at yok uğraşırim diyosan telefonun kendi fiyati kadar anakarta para verceksin ki hiç değmez boşver samsung alma bidaha :D

lowly0104

lowly0104

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hard brick olmadı telefon sadece bataryadan mı bilmiyorum açılmıyor yoksa telefon sağlam allaha şükür :D ama benim sorunum restart sorunuArkadaşlar kimsenin mi bilgisi yok?

Üst Alt