Samsung Galaxy W oyıun problemi

Konu Sahibi
Samsung Galaxy W oyıun problemi
Arkadaşlar şimdiye kadar yüklediğim gameloft ve ea games oyunlarının hepsinde kasma ve donma problemleri var.. Bu telefon için kasmayacak oyunları sölermisiniz ? Yardımlarınızı bekliyorum

Galaxy Wonder'ın mı işlemcisi düşük 1.4 ???

Tepkiler: ozakin70

Legend84

Üye

Galaxy Wonder'ın mı işlemcisi düşük 1.4 ???

Araştırdığım kadarıyla işlemcisinin iyi olduğu söyleniyor bende bu telefondan almayı düşünüyordum özelliklede çok oyun oynarım gerçektende oyunlarda kasma,donma sorunları oluyormu ?

İŞLEMCİSİ Mİ DÜŞÜK yapma Allah aşkına ........1,4 ghz....... Bu telefonu alacaklara tavsiyem kesinlikle alın. Ben geçen hafta Media Markt tan 699 TL ye aldım.. Sırf bu telefonu oyun oynamak için aldım ve şuan çok memnunum, hiç kasma yok....

Konu Sahibi
O
Kardesim nasil oynuyosun yaa bendeki tum hd buyuk oyunlar kasiyor...

Türe

Üye
Ram'den dolayi sikinti yapiyordur.

Konu Sahibi
peki varmi bunun caresi

..

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
1,4 ghz islemcisi war islemcide az degil acaba romdanmi yapiyodur ?

sıkıntı Süleyman'ın da dediği gibi RAM'den kaynaklanıyor. 512 MB RAM bir Android için yetersiz,Yarısını zaten sistem kullanıyor.

512 MB RAM WP ve iOS için yeterli, o da şimdilik

Legend84

Üye
şimdi bu telefonda akıcı oyun oynanıyormu,oynanmıyormu ?
Bazıları donuyor diyor bazıları sorun yok diyor anlamadım gitti ?

remosel

Üye
Bendede Galaxy W var ve PES 2011 ,Real Football 2012 , Asphalt 6 yüklü.Hiç bir problem yok.Gayet akıcı...Bence süper bir telefon .Tavsiye ederim...

cihaz tek kelimeyle süperrr ram : 512 mb , işlemci : 1,4 Ghz daha ne istiyorsunuz....

Türe

Üye
sıkıntı Süleyman'ın da dediği gibi RAM'den kaynaklanıyor. 512 MB RAM bir Android için yetersiz,Yarısını zaten sistem kullanıyor.

512 MB RAM WP ve iOS için yeterli, o da şimdilik

Evet 512 yetersiz . Ben GSII'de bile yaşıyordum RAM sıkıntısı

512 mb ram yetersiz ,islemci düsük 1,4 ghz,grafik kartı adreo 205 ama oyunlar kasıyo ben ne anladım bu isten

Fiyatından belli bi olay oldugu adreno 205 ve 1 ghz üstü cihaz verilir mi 500 600 liraya.