feeldattrend
Üye
-
Konu Sahibi
-
200 tl daha ver s2 al
GPS,Çok hızlı wi-fi,kamera flaşı,adobe flash,multitask,android market,görüntülü sohbet
galaxy s,xperia neo ile karşılaştırdım.galaxy w galip çıktı.
bilemiyorum.o fiyata değebilir.tercih senin
Öncelikle üslubun çok güzel. Konuşmalarından dolayı tebrik ederim
Konuya gelicek olursak telefon güzel, işlemcisi 1.4 ghz, adreno 205 gpu, çözünürlüğü 480x800, 3.7" 252 ppi, 5 mp kamera 720p video, android 2.3.5, eski galaxy s'in güncellenmiş hali diyebilirsin. Aradığın özelliklere bakarsak işini fazlasıyla görür. Tasarımı da fena değil, bana göre üst kısmı fln baya hoş durmuş. O fiyata alabilceğin Lg optimus black, xperia neo v gibi cihazlar var. Ama teknik açıdan bakarsak galaxy w hepsinden üstün. Verilen paraya ne kadar değer onu ancak kullananlar söyleyebilir bize laf düşmez ama memnun kalırsın gibime geliyo. Bütçen bu aralıktaysa 2. el bi xperia arc, Lg optimus 3d veya Htc evo 3d bulabilirsin. Max demişsin ama eğer vermişken bi 200 tl daha veriyim uzun süre götürücek bi telefon alıyım dersen de 1150 tl civarına bi Htc evo 3d veya 2. el bi galaxy s2 alabilirsin. Hiç değilse çift çekirdekli daha iyi özellikli bi telefon olur verdiğim paraya değdi mi diye düşünmezsin. Hemde uzun süre seni sıkmadan idare etmiş olur. Genede sen bilirsin..
orta segment için çok iyi bir cihaz
Bence şu an alınabilecek en güzel telefonlardan.Telefon çok hızlı ve gerçekten çok iyi.
bn qalaxy s2 alcm bn ama bna ne kadar dayanir!
modifikasyon yaparsan rahat 2 sene goturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?