samsung galaxy w i8150 Oyun Uygulama ?

Sponsorlu Bağlantılar

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy w i8150 Oyun Uygulama ?
s.a. arkadaslar bu gun samsung galaxy w i8150 telefonu aldım gercekten mukemmel ötesı bır telefon cok tavsıye eden oldu teknosada 800 tl ıken ben 718 tlye aldım ılk kez androıd kullanıyorum ve uygulama oyun nerden nasıl bulabılırım bu telefona uygun ve daha önce ıcınızden bu telefonu kullanan oldumu olanlar acıklama yaparsa sevınırım sımdıden tesekkurler.

-Emre

-Emre

Üye
google play storedan ücretli ve ücretsiz uygulamaları indirebilirsin. Ayrıca forumda android için ayrı bir bölüm var oradan da bilgi alabilirsin.

rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler kardesım ama androıd her telefon ıcın ayrı ayrı uygulama getırıyormus sanırım doğrumu. yanı her andrıod uygulaması her telefona olmuyormus sanırım.

öykünil

öykünil

Üye
artık asla samsung almıycagm tövbe ettirtti....

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
sürümle alakalı chrome tarayıcı hariç oyunların yüzde 99unu 8150ye yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: rzgr_06
rzgr_06

rzgr_06

Üye
    Konu Sahibi
tekrar tesekkurler

15097

15097

Üye
Google Play Store'dan istediğin uygulama ve oyunu ücretli veya ücretsiz olarak indirip cep telefonunda kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: panzehir_333
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Evet Galaxy W bende de olacak 1ay sonra'ya alacağım nasip,kısmet olursa inceledim ve mükemmel bir cihaz burada kullananlarıda var sormak istedim Ram'i sorun yapıyormuş galiba oyunlarda felan zorlanma oluyomu? Hangi oyunları kasmadan açıyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Evet Galaxy W bende de olacak 1ay sonra'ya alacağım nasip,kısmet olursa inceledim ve mükemmel bir cihaz burada kullananlarıda var sormak istedim Ram'i sorun yapıyormuş galiba oyunlarda felan zorlanma oluyomu? Hangi oyunları kasmadan açıyor

sadece çok ağır oyunlarda sorun çıkarır ama oyunların yüzde doksanını açar.

• Beğen
Tepkiler: _Unforgiven_

burakkeklik2010

Üye
kardeşim dün ben aldım w yi telefon güzel ama 2.3.6 sürümü var ve bu sürüm çok sorunlar yaratıyor araştırdım yeni güncellemeyi yünkleyen arkdşlar böle 2.3.6 daki gibi sorunları çekmiolar bu sürüm gerçekten çok ram yiyor ama wonder buna göre yinede hızlı çoğu oyunu çalıştıramadm aslında data ya atıom olmadı obb die lsr açtım oraya attım yine olmadı hep wifi istiyo sd yi attıgım halde ama yinede aldıgıma pişman deilim sıfırını 550 liraya aldım

Üst Alt