SAMSUNG Galaxy W I8150 hakkinda yorumlariniz

Sponsorlu Bağlantılar

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG Galaxy W I8150 hakkinda yorumlariniz
android 4.0 güncellemesi bu cihaza gelcekmi?
LG optimus black ile karsilastirlirmi?
bu cihaz yerine baska cihaz tavsiye edermsiniz?

bu sorulara yanit bulabilirsem cok sevinirm.simdiden ilgilenenler icin tesekkür ederim.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yeni cihaz olduğu için güncelleme olabilir yoksada xda developersda rom yüklerrsin optimus blackten acayip üstün başka telefon öneremiyorum

karayel90

karayel90

Üye
Bütcen ne kadar kardeş
Cihaz iyi bi cihaz bence

----------Eklendi @ 17:51:14 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------

Cihaz iyi bi cihaz bence
Özellikleri
1.4 ghz işlemci
Andreno 205 gpu
512 MB RAM, 2 GB ROM
Led flaşlı 5mp otofocus kamera
Ön vga kamera
Android 2.3
Bluetooth 3.0
1500 mAh Batarya

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
Bütcen ne kadar kardeş
Cihaz iyi bi cihaz bence

----------Eklendi @ 17:51:14 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------

Cihaz iyi bi cihaz bence
Özellikleri
1.4 ghz işlemci
Andreno 205 gpu
512 MB RAM, 2 GB ROM
Led flaşlı 5mp otofocus kamera
Ön vga kamera
Android 2.3
Bluetooth 3.0
1500 mAh Batarya
700tl bütcem var.muhtemelen almanyadan getirtcem cihazı.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bence gideceksen al getirttirme eğer almanyaya yolun düşüyosa oradan al hava alanın tax free ile vergi sana kalır ama oraya gideceksen tabii yoksa getirttir

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
bence gideceksen al getirttirme eğer almanyaya yolun düşüyosa oradan al hava alanın tax free ile vergi sana kalır ama oraya gideceksen tabii yoksa getirttir
getirtceim zaman,alan kişi sadece pasaporta kayıt ettirmesi gerekmiomu ?

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
sadece pasaporta geçicek okadar ?bunun dışında herhangi bir ücret ödemicem dmi ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ücretide var ama 50-100 lira arasında hollandada 20 euroya yaptılar

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy w donanımsal olarak optimus black'ten biraz daha güçlüdür.. Gerek grafik kartı gerek işlemci platformu..
Ama ekranı kücük neo ile eşdeğer olarak 3.7 inç.. Optimus black'te ise 4 inç..
Ayrıca optimus black'ede ics güncellemesi geliyor android duyurdu bilginiz olsun.. :oke:
İkiside kaliteli cihazlar w biraz daha pahalı sanırsam tercih senin :oke.

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w donanımsal olarak optimus black'ten biraz daha güçlüdür.. Gerek grafik kartı gerek işlemci platformu..
Ama ekranı kücük neo ile eşdeğer olarak 3.7 inç.. Optimus black'te ise 4 inç..
Ayrıca optimus black'ede ics güncellemesi geliyor android duyurdu bilginiz olsun.. :oke:
İkiside kaliteli cihazlar w biraz daha pahalı sanırsam tercih senin :oke.
yurtdışında fiyat farkı 20€ :D W alınmaya değer oyüzden bnce

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yurtdışında fiyat farkı 20€ :D W alınmaya değer oyüzden bnce
bir euro yaklaşık 2.5 euro ettiğine göre 50 lira bu farkla da pasaporta kaydettiriceksin bence türkiyeden al ya da çıkmasını bekle

undertaker000

Üye
    Konu Sahibi
bir euro yaklaşık 2.5 euro ettiğine göre 50 lira bu farkla da pasaporta kaydettiriceksin bence türkiyeden al ya da çıkmasını bekle
burda 1000tl ama...bnm karım 350tl olucak.100 lira masrafa gitse yinede 250tl kardayım.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
karar senin farkı 20 euro yazınca öyle sandım

bolshays

Üye
850 TL'ye vatandan aldım oldukça da memnunum işlemci olarak internete girmek olsun oyunlardaki perfomansı olsun oldukça iyi bir telefon ramin 150 mblik bir kısmı işlemciye ayırılmış bilginize yalnız ama yine de güzel

mezezun

Üye
kullanan arkadaşlar mesaj dillerine bakabilir mi Korece var mı? 한글 ya da 한국어 yazar.şimdiden teşekkür ederim.

etatas

Üye
ben samsung i 8150 telefonumun yazı karekterini değiştirdim nasıl eski hale getireceğimi bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz

hakan572123

Üye
hiç güzel değil bence bazı uygulamalar sd card'a taşınmıyor ram' çabuk doluyo adamı sinir ediyo 1.4 ghz işlemciyle hiç alakası yok 800 mhz ler bile daha iyi bunun ram'inden bir de yüz tanıma ile tuş kilidi açma özelliği varmış nerdeee bi bulabilirseniz yalan söylüyolar galiba yüz tanıma özelliğine dair hiç bişey bulamadım telefonda

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
Value package diye güncelleme alcak dediğin özellikler onda gelcek önce bi araştır

-Emre

-Emre

Üye
bence cok buyuk bir kasma yok daha hic bir oyunda takilmadi sadece uygulamalardan cikarken az kasiyor o kadr baska bir kasma olayi yok yandex shelli de cok hizli calistryor

Üst Alt