sir mordred
Üye
Bende anlamadım neden böyle birşey var google a yedekledik mecbur. Her şeyimzi alıyorlar zaten varsın alsınlar numaraları da..
Farklı bir kamera uygulaması yükleyince cektiğin fotograf ekranda kalması sorununun çözümü var mı ben cm9 da hep bu problemi yaşıyordum bir iki sürüm hariç.
Malesef bende ayni sorunu yasiyorum hatanin nedwn kaynaklangidini bi turlu bulamadim camera360 sorunsux bende ama fx zoom camera ekran takiliyor ben kac ronda denedim ayni sorun
Bu cm11 de camera 360 da ekran siyah oluyormus duzeldimi o sorun ?Evet bu sorunu xda'da duymuştum önceki cm versiyonlarında 3. Parti kamera uygulamaları sorunluymuş(arco maalesef çözemedi) ama cm11'de arco bu sorununda üstesinden geldi bu sebepten tüm kamera uygulamaları cm11'de sorunsuz çalışıyor
Bu cm11 de camera 360 da ekran siyah oluyormus duzeldimi o sorun ?
Üstad zahmet olmassa bu son surumun linkini atsan .evet son güncelleme ile düzeldi artık cm11'de tüm kamera uygulamaları(camerazoom fx,paper camera,camera360 vs..) sorunsuz çalışıyorlar
Üstad zahmet olmassa bu son surumun linkini atsan .
Rica ederim
Usta romu kurdum diger surumlere gore eksiklikler var mesela durum cubugunu cekerken ekran siyah olmuyo .durum cubugu seffaf olmuyorica ederim link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim
Usta romu kurdum diger surumlere gore eksiklikler var mesela durum cubugunu cekerken ekran siyah olmuyo .durum cubugu seffaf olmuyo
Sarji gayet iyi kardesimşarjı nasıl ?
Sarj icin en ideal kernel benceSarji gayet iyi kardesim
ben rahat oynuyorum!!arka planda calisan uygulamalari kapa on dan sonra denedead trigger kasma var mı ?
edit : beyler adamlar yazmış bende ... gibi okumamışım tamam oynanıyormuş
edit 2 : oynanmıyor , yalanınız kime ?
Deat trigerde kasma 0 bazen grafik kasmasi var o kadar ama oyun perfonmasi super@-adem- Hocam cm11 kullanıyorum oyunlarda sıkıntılı galiba.Bu romda oyunlarda sıkıntı yaratırmı.Dead triger dream soccer felan cm11de zor oynatıyor.Tavsiye eder misiniz?
Konudaki fotograflarn hepsi tek bir romdan mı??
Bi iki fotoda durum cubugu degisikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?