murat_3230
Üye
Rom cok iyi powersave ile kullaniyorum sarj mukemmel gidiyor ve most wanted d.trigger the gods gibi oyunlari cok cok rahat oynuyorum performance yapmaya bile gerek duymuyorum
arkadaşlarr angy birds go yuda oynuyormu acaba deneyen var mı...
denemedim ama buyuk bir ihtımalle kasmazarkadaşlarr angy birds go yuda oynuyormu acaba deneyen var mı...
2sinide kullanan olarak bu daha iyi geldi banaRom hakkında son durum nedir. Kullananlar bilgi verebilir mi.. Touchwii 3 den ii midir?
Ben o tarz programlari kullanmiyorum bi ise yariyormu bilemicem ama yaramadigini dusunuyorum sinir bozucular ayni zamanda.neden bu kadar ram kullaniyor diye ugrasip dur ondan sonra.kullanmadigim zaman daha rahat telefon diye dusunuyorumPeki hocam ben Clean Master programını kullanıyorum.. Tek dokunuş aracına bastığımda 100+ mb RAM kurtarımı yapıyor.. telefonu açıp kapadıktan sonra böyle oldu önceden 20 civarlarında idi.. telefonun arka kısmında çalışan programları nasıl kapatabilirim ve uğraşmam sürekli..
sarj ve perfonmans bakimindan bu daha iyiRom hakkında son durum nedir. Kullananlar bilgi verebilir mi.. Touchwii 3 den ii midir?
Aynen greenify uzerine program yokBencede kullanmayim ama greenify kesinlikle kullanmanizi oneririm sarjinizi ikiye katlar performanstada etkisini gosteririr
rica ederimrom süper dolmuş driver i bir çok romda denedim ama açmamıştı bu rom harika kasma yok muhteşem emeğinize sağlık
Cm10.1 batarya konusunda sana katiliyorm kac rom degistrdim yine buna donmek zorunda kaldim ,cm9 rc2 nin batarya bakimindan cok iyi oldugunu duymustum. bugune kadar cok fazla rom denedim. hatta 1 keresinde yanlis islem yaptim telefon coktutelefoncu 25 tl istedi . kendim ugrastim yaptim Allah'ın izniyle. simdi burada bu kadar insan ovmus . bi deneyecegim. su anda cm10.1 beta 3 kullaniyorum BATARYA BAKİMİNDAN BERBAT. grafik kiyaslamalarini yarina atarim insaAllah.
Ewet vunlar perfonmas icin istersen tikleri kaldir islemci ise powersawe kullan-----Geri Gelin-----
Bellek Yönetimi\zRam\%10
-----Geri Gelin-----
Nesneleri Temizle : ✔
Kernel Samepage (KSM)
-----Geri Gelin-----
16 Bitlık Şeffaflık : ✔
Dostum bunlar sarjın daha fazla gitmesine neden olan performans artırıcı özellikler değil mi ?
Sarj önemli benim için performan düşük değil orta seviye olsun istiyorum bu ayarların hepsini kaldırıp sadece ondemond da mı kullanıyım ? ekstra tweaks gerekli mi ? Yazarsan sevinirim
Bende iyle bir sorun olmuyoDostum power save de telefon çok kasılıyor tüm romlarda gereksiz bir işlemci şekli. Neyse teşekkürler. Rom bence bildiğin cm9 diyebileceğin bir rom bir çok kişi bayagıdır kullanmıyordu herhalde unutmuşlarTelefonu her yeni başlattıgımda tüm kişi listesi siliniyor arkadaşlar bunu yaşayan var mı ? (not: rehber google da yedekli değil )
Malesef bende ayni sorunu yasiyorum hatanin nedwn kaynaklangidini bi turlu bulamadim camera360 sorunsux bende ama fx zoom camera ekran takiliyor ben kac ronda denedim ayni sorunBende anlamadım neden böyle birşey var google a yedekledik mecbur. Her şeyimzi alıyorlar zaten varsın alsınlar numaraları da..
Farklı bir kamera uygulaması yükleyince cektiğin fotograf ekranda kalması sorununun çözümü var mı ben cm9 da hep bu problemi yaşıyordum bir iki sürüm hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?