Samsung GALAXY W (brick) Oldu Nasıl Düzeltebilirim Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

lazpim61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GALAXY W (brick) Oldu Nasıl Düzeltebilirim Yardım...
TELEFONUMA ROM YÜKLEMEK İSTERKEN TELEFONUN BATARYASINI ÇIKARTTIM TELEFON BRİCK OLDU
SAMSUNG GALAXY W telefonum daha açılmıyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim...

ekran aynı bunun gibi oldu....

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Odinden yeni bir galaxy w romu flashla romu sonra tekrar kur...

SilentLegend

SilentLegend

Üye
Sakin ol önce download modunu aç Odin'den yeni bi rom kur :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Öncelikle geçmiş olsun. Ama rahat olun. Arkadaşların dediği gibi download mode ile halledebilirsiniz. İşlemi kafanızda kurabilmeniz için http://www.maxicep.com/samsung-andr...imlari-dev-konu-gt-i9000-galaxy-s-693164.html şu konuyu okumanız yararlı olacaktır.
Yukarıda verdiğim linkteki konu içeriği farklı bir cihaza aittir. siz bu işlemleri kendi cihazınıza uygun rom ve kernellar ile aynı yöntemi kullanarak yapınız.

lazpim61

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun. Ama rahat olun. Arkadaşların dediği gibi download mode ile halledebilirsiniz. İşlemi kafanızda kurabilmeniz için http://www.maxicep.com/samsung-andr...imlari-dev-konu-gt-i9000-galaxy-s-693164.html şu konuyu okumanız yararlı olacaktır.
Yukarıda verdiğim linkteki konu içeriği farklı bir cihaza aittir. siz bu işlemleri kendi cihazınıza uygun rom ve kernellar ile aynı yöntemi kullanarak yapınız.
TEŞEKKÜRLER DOSTUM YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER .ALLAH razı olsun. deneyecegim inşallah olur...

- - - Eklendi - - -

DOSTUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SENİN SAYENDE TELEFONUMU YAPTIM ÇOK SAGOL .ALLAH. RAZI OLSUN

DOSTUM TELEFONU ALALI 2 AY OLDU BİRİCK OLDU TEL KAFAYI YİYECEKTİM,çok sagol bu bilgin için.. ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK... :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
TEŞEKKÜRLER DOSTUM YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER .ALLAH razı olsun. deneyecegim inşallah olur...

- - - Eklendi - - -

DOSTUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SENİN SAYENDE TELEFONUMU YAPTIM ÇOK SAGOL .ALLAH. RAZI OLSUN

DOSTUM TELEFONU ALALI 2 AY OLDU BİRİCK OLDU TEL KAFAYI YİYECEKTİM,çok sagol bu bilgin için.. ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK... :D

Rica ederim :) Ben de verdiğim konuyu açan arkadaştan öğrendim bunları :D Çok telaş yapmana gerek yok bu durumlarda, Maxicep te çözüm çok :D
Reklam gibi oldu sanki ama öyle :D

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan
esokmen

esokmen

Üye
Benimde şimdi oldu. burayı buldum hemen bakıp yapmaya çalışıyorum

-Emre

-Emre

Üye
eğer cm9 konusuna Bakarsanız orada galaxy w için Orj rom kurma var dosyalar da mevcut. ama başka sorun olursa pm atabilirsiniz =) neyse bunlar basit işler.d

pekyakin

Üye
samsung galaxy w kullanıyorum telefona orjinal rom yüklemek isyedim ama 15 dakika oldu odin ilerlemiyo. en yeni rom indirdim oda aynı , hata veriyor tel odin üstünden clockwor yükledim ama samsung logosu çıkıyo gerisi yok o halde kaldı ne yapabilirim acil yardım lütfen

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
samsung galaxy w kullanıyorum telefona orjinal rom yüklemek isyedim ama 15 dakika oldu odin ilerlemiyo. en yeni rom indirdim oda aynı , hata veriyor tel odin üstünden clockwor yükledim ama samsung logosu çıkıyo gerisi yok o halde kaldı ne yapabilirim acil yardım lütfen

Samsug usb driver yüklemeniz gerek pc cihazı görmesi gerekiyor.