Samsung galaxy telefonu ile lg optimus black arasında uygulama çeşitliliği açısından bi fark olurmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy telefonu ile lg optimus black arasında uygulama çeşitliliği açısından bi fark olurmu?
Samsung galaxy telefonu ile lg optimus black arasında uygulama çeşitliliği açısından bi fark olurmu?Ayrıca kullanan kişiler sorunları veya telefonların + yönlerini yazarsa çok sevinirim.

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam uygulama çeşitliliği olarak bı fark yok ıkı telefon arasında.. artı olarakta optımus black kullandıgım ıcın onun artılarını soyleyebılırım :) ekran kalitesi ve parlaklıgı ( Nova Display) ,ağırlığı ve kamerasının flashlı olması..

y n s c n

y n s c n

Üye
Uygulama farklılıkları demek istediğinizi biraz daha açarmısınız. Sonuc olarak ikiside android 2.2 froyo işletim sistemine sahip cihazlar..

Galaxt S'te kamera flaşı yok o bi eksi ( - ), ayrıca tasarım olarak ağır ve kalın bi cihaz. optimus black tasarım olarak daha ince ve hafif..

Ekran parlaklığı açısından 700 nit ips lcd ekrana sahip optimus black nova display kalitesine sahip.

Galaxy S'te amoled ekran var ve gorilla glass..

technoshark

technoshark

Üye
Uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın , İkiside birbiriyle aynı görünsede aslında çok farklı smartphoneler benim sana demem o ki alırsan optimus black'i rahat edersin tasarım bakımındanda çok farklı telefon ;)

smoke6666

Üye
yok olmaz arkadasım.neden dersen ikisindede 1ghz işlemci var ekran kartları arasında fazla bir fark yok.Galaxy de 1 GHz Cortex A8 PowerVR SGX540 var optımusta 1 GHz Cortex-A8 processor, PowerVR SGX530 işlemciler aynı ekran kartlarında ise samsung biraz iyi..genel olarak bi sorun cıkartmaz bu fark.galaxy te calışan ugulama oyun optımus ta rahatlıkla calışır..için rahat olsun o yönden.galaxyde hangi andorid sürümü mevcut suan bilmiyorum egerki 2.3 gb mevcutca ordan biraz fark atabilir.

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
tşkler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için yani bende biliyorum az çok fark olmayacağını ama yinede sorayım dedim.bide lg mi daha iyi samsungmu sizce telefon olarak hangisini alıym?

technoshark

technoshark

Üye
Genel olarak özellikleri aynı ekran kalitesindede Optimus Black bana göre farkını basıyor.. Sonuçta 700NIT LCD ekran var ;) ben Asphalt 6 oyunuyorum HD mesela sorunsuz, Donma kasma yaşamıyorum (: kesinlikle test etmeni tavsiye ederim. :good:

Ocean258

Ocean258

Üye
tşkler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için yani bende biliyorum az çok fark olmayacağını ama yinede sorayım dedim.bide lg mi daha iyi samsungmu sizce telefon olarak hangisini alıym?

Optımus black'i 3 aydır kullanıyorum hocam.. Hıc bı sorunla karşılaşmadım tavsıye ederım.tasarımı cok guzel. Ekran kalıtesı,şarj süresi ve wi-fi hızından cok memnunum... Android 2.2 froyo sayesınde uygulama ve oyunlardada sıkıntı cekmıyorsun.. fiyatıda gayet uygun özelliklerine bakıp kıyaslandıgı zaman.

y n s c n

y n s c n

Üye
Samsung galaxy S'in kamera flaşı yok bunuda değerlendir :pro:

Ocean258

Ocean258

Üye
Aynen Samsung'da bide öyle bi sıkıntı var.. Fiyatıda bence pahalı özelliklerine ve kalitesine bakıldıgında.. :/

Lenneth

Üye
Galaxy S daha ustun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt