Samsung Galaxy Tab S3 tablet GFXBench veri tabanında ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab S3 tablet GFXBench veri tabanında ortaya çıktı
Tablet pazarında her ne kadar Apple'ın iPad modellerinin liderliği sürse de Android platformunda ise en önemli firmalardan birisi Samsung olmakta. Firma geçtiğimiz seneyi tablet açısından kısır bir dönem olarak geçirse de bu sene yepyeni modellerle tekrar pazarda adından söz ettirme hedefinde.



Samsung, 2015 senesi yaz aylarında Galaxy Tab S2 adındaki tabletini pazara sunmuştu. Gelen bilgilere göre içinde bulunduğumuz 2017 ilk çeyrek içerisinde Güney Kore devi firma Galaxy Tab S3 olarak yeni tablet modelini gün yüzüne çıkartabilir.

Daha önce Galaxy Tab S3 tablet Wifi ve Bluetooh sertifikasyon süreçlerinde ortaya çıkmıştı. Şimdi de bu akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bilgilerGFXBench adındaki benchmark uygulaması üzerinden geldi.

Yeni Samsung Galaxy Tab S3 tablet 9.6" büyüklüğünde ve 4:3 görüntü oranına sahip 2048x1536 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Yeni tabletin yonga seti ise Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820olarak yer alacak. 4GB sistem belleği içerecek olan yeni Galaxy Tab S3 tabletin ayrıca dahili veri kapasitesinin de 32GB / 64GB olacağı ifade ediliyor.

Samsung'un bu yeni tableti Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak. 12.8MP arka kamera cihazda yer alırken, Selfie çekimler için ayrıca ön tarafta 8MP olarak ikinci bir kamera daha bulunacak.

Samsung'un Galaxy S8'i MWC 2017'de duyurmayacak olması, Galaxy Tab S3'ün bu etkinlikte duyurulabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.
 
bilişimcii

bilişimcii

Üye
Kullanan arkadaşlarım var onlar gayette memnunlar.
 


Üst Alt