Samsung Galaxy Star, 31 Temmuz’da satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
ilk star serisi javalıydı oda bayabi tutulmuştu bakalım bu naısl olacak bu arada haber için teşekkürler

Duran.Y

Duran.Y

Üye

ne varmis galaxy w'nin halinde?soyle bakalim bi.kullanmasini bilirsen gayet stabil.android bu.gelistirince ucuyor.sen gibi ezbere konusunlar gelip androide laf atmasin:oke:

Kullanan iki tane arkadaşım var telefon donmaktan başka bişey yapmıyo ve forumda kaç kere gördüm donuyo diye sitem edenleri. Ayrıca at gözlüğü takmaktansa bilmemeyi tercih ederim.

- - - Eklendi - - -

duran sen yaşama

al bak bakalım neler varmış

Cevap vermeye tenezzül edeceğim son kişisin kusura bakma.

Kerim.

Kerim.

Üye

Kullanan iki tane arkadaşım var telefon donmaktan başka bişey yapmıyo ve forumda kaç kere gördüm donuyo diye sitem edenleri. Ayrıca at gözlüğü takmaktansa bilmemeyi tercih ederim.

benim wonder niye yag gibi calisiyor?kullanmasini bilene:oke:.anlamadigin konularda konusmamayi tercih etsen daha iyi olur.

PriZm

PriZm

Üye
Androide 512 isterseniz 2 gb ram verin sonuna kadar doldurur ancak yinede hızlı çalışmaya devam eder.Çalışma mantığı Android Genel bölümünde üst konu olarak duruyor.Bilgilenmek isteyen okuyabilir.Bilmeden uydurup tutturmaya çalışmaktansa okuyup öğrenmek daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Duran.Y

Duran.Y

Üye

benim wonder niye yag gibi calisiyor?kullanmasini bilene:oke:.anlamadigin konularda konusmamayi tercih etsen daha iyi olur.

Benim gördüğüm kadarıyla durum böyle dostum bilmemekle ilgisi yok bunun. Senin telefon nasıldır bilmiyorum, umrunda da değil benim gördüğüm Wonderlar böyle, o kadar.

Kerim.

Kerim.

Üye

Benim gördüğüm kadarıyla durum böyle dostum bilmemekle ilgisi yok bunun. Senin telefon nasıldır bilmiyorum, umrunda da değil benim gördüğüm Wonderlar böyle, o kadar.

telefonu kullanmayi bilmeyen arkadaslarinin telefonlariyla gelmis bana wonder kasiliyo,wonder kotu diye konusma.soyle o arkadaslarina telefona touchwi3 build2 kursunlar.bakalim o zaman gene wondera laf edebilecek misin.

- - - Eklendi - - -

bi bitmediniz

Duran.Y

Duran.Y

Üye

telefonu kullanmayi bilmeyen arkadaslarinin telefonlariyla gelmis bana wonder kasiliyo,wonder kotu diye konusma.soyle o arkadaslarina telefona touchwi3 build2 kursunlar.bakalim o zaman gene wondera laf edebilecek misin.

- - - Eklendi - - -

bi bitmediniz

Tamam sensin. Sen çok biliyosn kardeşim tamam mutlu ol. Telefonunla mutluluklar.

ka_za

ka_za

Üye
Bu isim ne böyle yav baska isim mi kalmamış :) insanların anılarını canlandirmak amacli yapilmis yakindada galaxy e250 cikartirlar :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Herkes telefonu modifiye edemiyor arkadaşım. Kesin bir şey varsa oda şudur: 512 MB rami olan bir androidin modifiye edilmeden düzgün çalışmasına imkan yok. Hiç bir işe yaramıyor cihaz.

Kerim.

Kerim.

Üye
Herkes telefonu modifiye edemiyor arkadaşım. Kesin bir şey varsa oda şudur: 512 MB rami olan bir androidin modifiye edilmeden düzgün çalışmasına imkan yok. Hiç bir işe yaramıyor cihaz.

etsin o zaman arkadasim.boyle bi imkan varken niye etmesin.kendi hatasi.

tapatalk

tapatalk

Üye
en azından temple run2 subway vb. oyunları açıyo bazı stabil sistemlerin oyun uygulamaları 1gb altında çalışmıyo

• Beğen
Tepkiler: ka_za

Üst Alt