Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Star, 31 Temmuz’da satışa sunulacak
ne varmis galaxy w'nin halinde?soyle bakalim bi.kullanmasini bilirsen gayet stabil.android bu.gelistirince ucuyor.sen gibi ezbere konusunlar gelip androide laf atmasin
Kullanan iki tane arkadaşım var telefon donmaktan başka bişey yapmıyo ve forumda kaç kere gördüm donuyo diye sitem edenleri. Ayrıca at gözlüğü takmaktansa bilmemeyi tercih ederim.
Kullanan iki tane arkadaşım var telefon donmaktan başka bişey yapmıyo ve forumda kaç kere gördüm donuyo diye sitem edenleri. Ayrıca at gözlüğü takmaktansa bilmemeyi tercih ederim.
benim wonder niye yag gibi calisiyor?kullanmasini bilene.anlamadigin konularda konusmamayi tercih etsen daha iyi olur.
PriZm
Üye
Androide 512 isterseniz 2 gb ram verin sonuna kadar doldurur ancak yinede hızlı çalışmaya devam eder.Çalışma mantığı Android Genel bölümünde üst konu olarak duruyor.Bilgilenmek isteyen okuyabilir.Bilmeden uydurup tutturmaya çalışmaktansa okuyup öğrenmek daha iyidir.
Benim gördüğüm kadarıyla durum böyle dostum bilmemekle ilgisi yok bunun. Senin telefon nasıldır bilmiyorum, umrunda da değil benim gördüğüm Wonderlar böyle, o kadar.
Benim gördüğüm kadarıyla durum böyle dostum bilmemekle ilgisi yok bunun. Senin telefon nasıldır bilmiyorum, umrunda da değil benim gördüğüm Wonderlar böyle, o kadar.
telefonu kullanmayi bilmeyen arkadaslarinin telefonlariyla gelmis bana wonder kasiliyo,wonder kotu diye konusma.soyle o arkadaslarina telefona touchwi3 build2 kursunlar.bakalim o zaman gene wondera laf edebilecek misin.
telefonu kullanmayi bilmeyen arkadaslarinin telefonlariyla gelmis bana wonder kasiliyo,wonder kotu diye konusma.soyle o arkadaslarina telefona touchwi3 build2 kursunlar.bakalim o zaman gene wondera laf edebilecek misin.
Bu isim ne böyle yav baska isim mi kalmamış insanların anılarını canlandirmak amacli yapilmis yakindada galaxy e250 cikartirlar
MCR Killjoy
Üye
Herkes telefonu modifiye edemiyor arkadaşım. Kesin bir şey varsa oda şudur: 512 MB rami olan bir androidin modifiye edilmeden düzgün çalışmasına imkan yok. Hiç bir işe yaramıyor cihaz.
Herkes telefonu modifiye edemiyor arkadaşım. Kesin bir şey varsa oda şudur: 512 MB rami olan bir androidin modifiye edilmeden düzgün çalışmasına imkan yok. Hiç bir işe yaramıyor cihaz.