Samsung Galaxy SIII rootlamalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII rootlamalı mıyım?
cihazı alalı daha cok olmadı root unun cıktıgını duydum ancak bu halde memnunum siz ne önerirsiniz?
cok da lazım olmuyor daha telefonun derinliklerine ulasamadım o kadar :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
derinliklere ulaşamadıysan, ulaş :smartass:

nasıl bi söz oldu bu :allalla:

- - - Eklendi - - -

neyse, biraz daha bekle. Ihtiyaç duyunca root yaparsın.

Matador03

Matador03

Üye
bence de gerek yok

TheMadness

TheMadness

Üye
Gerek yok, çok uygulama da yok root gerektiren. Garantiyi riske edebiliyorsan yap tabiki.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence boşver

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
:angry:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
biraz beklenir ondan sonra rootlanır azcık sabır :D

klongs

klongs

Üye
odinden oluyorsa rootla

TheMadness

TheMadness

Üye
Cf root var bir de unlock root adlı bir programdan oluyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
bence gerek yok galaxy s3 için. Öncelikle rootlamanız için önemli bir sebep yok, elbette rootlanınca daha özgür kullanabiliyorsunuz fakat garantiyi bozuyor. Ancak şöyle bir durum var, kaç kişi aldığı telefonu garantiye yolluyor ki, çok az. Eğer telefonda herhangi bir sorun yoksa ve rootladıktan sonra unroot yapıp jig sayacını sıfıryalacak (rootlanınca artıyor mu bilmiyorum ama rom yükleyince artıyor) imkanın varsa rootla.

TheMadness

TheMadness

Üye
Jig sayacının sıfırlanması için root gerekmiyor mu

Dampierre

Dampierre

Üye
Jig sayacının sıfırlanması için root gerekmiyor mu

evet, ya jig ile sıfırlıyorsun, ya da root lu telefonun varsa bir program var, onunla sıfırlıyorsun. Ama her telefon destekler mi bilmem.

TheMadness

TheMadness

Üye
klongs

klongs

Üye
ben denemiştim işe yaramıştı ama s3 te nasıl olur bilemiyorum

amcalu1

amcalu1

Üye
Gerek yok bence 2 milyarlik telefonu riske etme tabi bilgin yoksa root la alakalı

furkey

Üye
Samsung rootlamasan bile garantide problem çıkarıcağı için çok da büyük bir değişiklik olmayacak hani :D Sonuçta samsung bu türkiyedeki en kötü servis :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Samsung rootlamasan bile garantide problem çıkarıcağı için çok da büyük bir değişiklik olmayacak hani :D Sonuçta samsung bu türkiyedeki en kötü servis :)

Bence samsung en iyisi benim telefonu cyanogenmod kurulu ve rootlu gönderdim yaptılar Türkiye 2.3.6 attılar.Eskiden Sony Ericsoon k750i vardı garantiye gönderdik yapamadılar üstüne kamerayı bozup geri verdiler ertesi gün garanti bitti diye telefonu yapmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt