Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
s3 un ozelliklerini tasimadigi surece s3 mini denmesinin ne mantigi varki?(tony stark gibi konustum)
doğru konuştun ama hünkarım başka bir isim koysalardı keşke. s3 ün mini kere minisi bu resmen giriş seviyesırf içinde s3 geçiyo diye samsung bunu 1000 tl den satar bizim millette halt zanneder alır
Giriş seviyesi derken s2 ile nerdeyse aynı özellikleri yoksa ben mi yanlış okuyorum bu cihaz orta seviye yani siralarsak s3-s2-s3 mini gelir
Giriş seviyesi derken s2 ile nerdeyse aynı özellikleri yoksa ben mi yanlış okuyorum bu cihaz orta seviye yani siralarsak s3-s2-s3 mini gelir
artık giriş seviye cihazlar böyle Hasan var gerisini sen düşün
Nasıl giriş seviyesi abi orta segment ne s3 iphone 5 one x mi yani bu da olmayacagina gore bu cihaz orta segment alt segmentse htc desire x one v gibi cihazlardir
aslinda o kadar kotu degilmisgpu'su ne?
Bende oyle biliyorum ama donanim iyi.adreno200 yalan haberdi galiba. bence mali400olur.samsung bu donanima adreno 200 verirse asagi atsin kendini
yanılmıyorsam adreno200 dü
Bende oyle biliyorum ama donanim iyi.adreno200 yalan haberdi galiba. bence mali400olur.samsung bu donanima adreno 200 verirse asagi atsin kendini:
şaka yapıyorum yahu ne biliyim beni pek cezbetmedi Hasan,s3 mini diyince insan daha iddaalı birşey bekliyor ben aynı işlemciyi beklerdim mesela sadece boyutları daha ufak olur diyordum.
Abi o değil de aklıma şimdi geldi desire x de cift cekirdek
Fiyatı Türkiye'de min 1500 mü olur ilk çıktığında
yok ya o kadar olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?