avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ram hayli hayli yetiyor merak etme.
İstersen ayarlar uygulamalar çalışan uygulamalar bölümüne bir bak.O resim koyduğun Samsung görev yöneticisi ve lmk sisteminin aktif olduğu yer.
Send from my Legend Nokia 3310
resmi ben koymadım internetten buldumRam şuanda yetiyor ben ilerisi için diyorum
Yapacak bişey yok kardeş samsung desteği keserse biz destek vermek için başka telefon alcaz böylelikle destek alcaz
En az 3 yıl için sorun yok.Desteği kesmesi TAMAMEN Samsungun satış politikası ile alakalı.
Send from my Legend Nokia 3310
iyi güzel de 4.1.2 den sonra 4.2.1 gelir ama asla üzerinde çok uğraşılmaz örneğin galaxy nexus u ele alalım,
google öyle bir güncelleme yapmış ki tükettiği ram azıcık sistem kullanışlı ve kapsamlı
yani galaxy s3 e gelen güncelleme ne kadar yenilikçi olsa da üzerinde google mühendisleri kadar çalışmıyor samsung
s3 güncellemelerden mahrum kalsa bile bi galaxy s kadar geliştirici destegi alacaktır. Ram androidin yeni sürümleri için yeterli ama 2 sene sonra çıkacak oyunlarda ne olur orası bilinmez
Galaxy s in geliştirici desteği driver larının bulunmuş olmasından kaynaklanıyor. S3 de samsung kendi eliyle dagitmadigi sürece zor bir iş bu. Aslında bana kalırsa kaynak kodlarını versin sonra hiç güncelleme çıkarmasın daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?