Samsung Galaxy SIII Çok Büyük Değilmi Yav?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Laptopların ömrü kısa ama daha biraz daha zamanı var. Tabletler laptopların yerini alacak. Telefonlarda tabletlerin yerini alacak. Bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
:nono: agzina biber surerim bak :ehe Fudkan abi de hakli bu arada ha :hmmm piyasa o yonde kayiyor :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Laptopların ömrü kısa ama daha biraz daha zamanı var. Tabletler laptopların yerini alacak. Telefonlarda tabletlerin yerini alacak. Bu kadar basit.
sonrada herşey kalem boyutundaki materyallerle halledilecek hologram teknolojisi falan ileriyi gördüm he :D

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Eskiden küçük telefon moda değilmiydi,kuş kadar panasonic kullanmak için yırtınıyorduk:D

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]Tilki uzanamadığı üzüme koruk dermiş ya seninki de o misal.[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

Tilki uzanamadığı üzüme koruk dermiş ya seninki de o misal.[/SIZE][/COLOR]

lolaman

lolaman

Üye
Beyler o hologramın benzeri çıktı kadiköy Tepe Natiulus mudur nedir orda bir kadın var konuşuyo hologram gibi ama hologramın 2d si incecik bi ekran ekranda kadın formu var hologramın bi öncesi denebilir :D

Eykul

Eykul

Üye
Dogru yerlere acin konulariiiiii yada beni silin yaww

lgkg300

lgkg300

Üye
3.5" en normali o kadar da abartılmamalı sonuçta telefon cepte taşınacak abartmışlar bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
3.5" en normali o kadar da abartılmamalı sonuçta telefon cepte taşınacak abartmışlar bence

%100 hak veriyorum. 4 inç telefonlar var. 5'e gidiyoruz.

Kuzenim Samsung Galaxy S2'yi cebine koyuyordu yarısı dışarda kalıyordu. Geçen hafta telefonu düşürüp camını kırmış bu yüzden. 210 lira masrafa girerek yaptırdı.

Ben telefon seçerken ekranının az birşey daha büyük olmasını istedim. 3,5 çok iyi fakat parmaklarım büyük biraz büyük olsa iyi olur diye en fazla 3,7 inçlik telefon aldım ve şuan telefon oldukça zarif. Ele, cebe oturuyor.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye

%100 hak veriyorum. 4 inç telefonlar var. 5'e gidiyoruz.

Kuzenim Samsung Galaxy S2'yi cebine koyuyordu yarısı dışarda kalıyordu. Geçen hafta telefonu düşürüp camını kırmış bu yüzden. 210 lira masrafa girerek yaptırdı.

Ben telefon seçerken ekranının az birşey daha büyük olmasını istedim. 3,5 çok iyi fakat parmaklarım büyük biraz büyük olsa iyi olur diye en fazla 3,7 inçlik telefon aldım ve şuan telefon oldukça zarif. Ele, cebe oturuyor.

abi bence senin kuzeninin cebi kucukmus :hmmm cunku ben s2 yi cebime koydugumda cebimde hala cok bos yer oluyor :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim kuzen küçük elbiseler giyiyor pantolonu düştü düşecek cinsinden. Yani normal biri değil biraz kafadan kontak.

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
belli :ehe yoksa cebe cok rahat sigiyor :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt