avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
*Cihazın satışının elden mi yoksa kargo ile mi olacağını belirtiniz
+hayırlı satışlargaliba ekran bulamadığınız için satıyorsunuz
yok be kardeşekran pahalı geliyor telefonun yarısı öğrenciyiz sonuçta yani bu arada sende varya bu aralar bu bölümün adminiymiş gibi takılmaya başladın
kargo veya elden diye merak edenler
Zonguldak'a gelirlerse elden veririm ama diğer illere kargo ile gönderirim
Öğrenci olunca biraz zor oluyor haklısın+ bilgilendirme için + hizmet ve yardımlaşma, ilan sahipleri ne kadar eksiksiz ilan yayınlarla o derece kısa bir sürede alıcı bulurlar bu anlamda eksiklerin giderilmesini tavsiye ediyoruz
kardeşim Bi ara sağlam satıyordun şimdi kırılmış satıyosun
biliyorum,çok fazla ilgileniyorsun onu demek istedim
kardeşim Bi ara sağlam satıyordun şimdi kırılmış satıyosun hayırlısı olsun ama almak isteyen pek olmaz diye düşünüyorum
dokunmatik ekran yani içteki asıl önemli ekran kırık.Dıştaki gorilla glass sağlam.dokunmatik ekran mi iç ekran mi onu anlayamadım
Sağolsun bana çok yardımı oluyor.. Vardiyalı çalışıyoruz
bu arada sende varya bu aralar bu bölümün adminiymiş gibi takılmaya başladın
Sağolsun bana çok yardımı oluyor.. Vardiyalı çalışıyoruzBen yoksam bilin ki yetki onda
kardeşim Bi ara sağlam satıyordun şimdi kırılmış satıyosun hayırlısı olsun ama almak isteyen pek olmaz diye düşünüyorum
Sağolsun bana çok yardımı oluyor.. Vardiyalı çalışıyoruzBen yoksam bilin ki yetki onda
Talip ekranı değiştirmeyi düşünüyordun,satmakla daha iyi yapıyorsun.Hayırlı satışlar.Unutmadan hafıza kartını açıktan satarsan PM at alırım anlaşırsak
Talip 300 liraya ekrani degistiriyorlar servisde bi tanidik vasitasiyla ayak ustu telefon muhabbeti yaparken senin telefonun durumu geldi aklima sordum oyle gelisti olaylar
hangi servis kardeşim bu ? Telefon numarası varmı ? Varsa 300 tl çok iyi olur yani
samsung servisi kardesim istanbulda benim tanidik bir arkadas vasitasiyla ogrendim ucuz yapiyor eleman tanidik,bu aksam konusucam detayli bi sekilde yarin aksam haber veririm sana burdan kardesim
babama dedim babam şuan pek müsait değilim dedi ama müsait olunca ekranı kartla taksitle alırız dedi satma boşuna telefonu dedi
hafıza kartını telefonla gönderiyordum ama eğer istersen sana sandisk'i tavsiye ederim en iyisi o çünkühem fiyatıda normal sayılır kingston,samsung,toshiba falan yanında hikaye araştırdım o yüzden konuşuyorum
Neticede arkadaşlar telefonu satmıyorum çünkü babam yaptırırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?