AynenKlavye biraz küçüldü sanki çok yazım yanlılı yapıyorum. Sizde de öyle mi?
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyütmüyo uzatıyo tuşları bu sefer inceliyor tuşlar yanlış yazma artıyoKlavye ayarlarında boyutu buyütme var birazda olsa işe yaradı deneyebilirsiniz
Ben bi incelme göremedim valla ama aynen sadece biraz boyu uzuyo o kadarBüyütmüyo uzatıyo tuşları bu sefer inceliyor tuşlar yanlış yazma artıyo
Bendede oldu o anlamadım optimizasyon yapın ve wipe cache yapın ayarlardan sonra bycasparovun dediği gibi geliştirici seçeneklerinden animasyon hızını düşürebilirsiniz kullandıkça düzelebilir belki.ben 6 ya dönücemarkadaşlar nougat güncellemesinde telefon kasmaya başladı ya napabilirim?
animasyon hızını düşürdüm ama pek beğenmedim. facebook opera falan sayfayı aşağı kaydırdığımda çok belirgin kasmalar var. 6 ya nasıl dönebilirim anlatımı olan bir yer varsa bana gönderebilir misin? garanti dışı kalır mı acaba telefon?Bendede oldu o anlamadım optimizasyon yapın ve wipe cache yapın ayarlardan sonra bycasparovun dediği gibi geliştirici seçeneklerinden animasyon hızını düşürebilirsiniz kullandıkça düzelebilir belki.ben 6 ya dönücem
Garantiye bir şey olmaz sammobileden 6.0.1 TUR son sürümü indirmeniz lazım ama saniyede 15 kb indiriyor samfirm dende manuel bulamadı benim hızlı indirmek için denedim.başka yolları bilmiyorum tam .wipeleri yaptıktan sonra telefonu download moda alıp odinden flaşlaman lazım 6.0.1 romunuanimasyon hızını düşürdüm ama pek beğenmedim. facebook opera falan sayfayı aşağı kaydırdığımda çok belirgin kasmalar var. 6 ya nasıl dönebilirim anlatımı olan bir yer varsa bana gönderebilir misin? garanti dışı kalır mı acaba telefon?
Anladım hocam bakalım umarım yapabilirimGarantiye bir şey olmaz sammobileden 6.0.1 TUR son sürümü indirmeniz lazım ama saniyede 15 kb indiriyor samfirm dende manuel bulamadı benim hızlı indirmek için denedim.başka yolları bilmiyorum tam .wipeleri yaptıktan sonra telefonu download moda alıp odinden flaşlaman lazım 6.0.1 romunu
hocam wipe cache yaptım düzeldi gibi şimdilik bi sıkıntı yok.Bende kasma yok gayet akici
Zaten o wipe data dediğimiz şey önbellek demek. Her türlü cihazı hafifletir. Geliştirici seçeneklerini açıp animasyon sürelerini 0.5 yapın bide öyle görün farkıhocam wipe cache yaptım düzeldi gibi şimdilik bi sıkıntı yok.
telefon üzerinden guncellemeyi indir kur sonra wipe data falan yap fark etmezHocam sizce android 6 dan sonra 7 ye geçmek istersem sammobileden temiz kurulum mu yapayım yoksa telefon içi güncellememi
hayır kesilmiyor. Cihaz durumuna girdiginde yada güncelleme kontrolü yaptığında olağan dışı durum olursa zaten cihaz sana uyarısını yapıyor. Cihaz resmi değildir diyeTamamdır odinden kurduğumuzdada güncelleme desteği kesilmiyodu dimi
yeni nougat güncellemeleri geldiğinde geçerim heralde yağ gibi kaymıyınca rahat edemiyorum ya kimsedede olmamış ya onlar farkında olmadılar ya da bana öyle geliyor sürekli olmuyor zaten arada bi oluyor takılmalar mesela bazen multitasking ekranına basıyorum arada takılarak geliyor ayarlara falan girerkende oluyor bariz değil ama sinir bozuyor
animasyonları düşürünce sanki bu olayları farketmek zorlaşıyor hızlı açıldığı yüzünden