theeternal
Üye
Eyvallah xd alışmak sürer gibi birazHayirli olsun kardeşim
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah xd alışmak sürer gibi birazHayirli olsun kardeşim
Aynen ben sadece klavyede sıkıntı yaşıyorum cidden aşırı bi gerizekalılik var klavyedeEyvallah xd alışmak sürer gibi biraz
Aynen eskiden neredeyse silme tuşuna basmıyodum şimdi baya basıyorum sorsakmı bi tansu yegen eAynen ben sadece klavyede sıkıntı yaşıyorum cidden aşırı bi gerizekalılik var klavyede
Bide fark ettiniz mi bilmiyorum ama ışık sensoru bariz şekilde iyileştirilmiş çok hızlı tepki veriyor.Sordum bakalım
Aynen hocam parmak izide 6 ya göre bariz iyileşmiş pat diye okuyorBide fark ettiniz mi bilmiyorum ama ışık sensoru bariz şekilde iyileştirilmiş çok hızlı tepki veriyor.
Aynen öyle onu önceki yorumumda da söyledim kilit açarken parmak izi cidden en az 2 kat daha iyi bundan hızlısı zor cikar. Anında okuyor çünküAynen hocam parmak izide 6 ya göre bariz iyileşmiş pat diye okuyor
Aynen hatta hemen koyup çekiyorum ben daha çekmeden okuyor nerdeyse eskiden hatalı okuyordu çoğu zaman tam koyamasan falan bunda düzeltmişler onudaAynen öyle onu önceki yorumumda da söyledim kilit açarken parmak izi cidden en az 2 kat daha iyi bundan hızlısı zor cikar. Anında okuyor çünkü
Şuan tek sıkıntı klavye batarya da bi eksiklik yada fazlalık göremedim zamanla stabillesir diye ümit ediyorumAynen hatta hemen koyup çekiyorum ben daha çekmeden okuyor nerdeyse eskiden hatalı okuyordu çoğu zaman tam koyamasan falan bunda düzeltmişler onuda
Aynen stabilite güncellemeleride gelir zaten birde ayarlardan bir şey bulmak zorlaşmış eskiden her şey için ayrı menü vardı daha sade yapmışlar amaŞuan tek sıkıntı klavye batarya da bi eksiklik yada fazlalık göremedim zamanla stabillesir diye ümit ediyorum
Onları hiç kurcalama cihazı zorlar o ayarlarYa bu 4x MSAA ne oluyo? - leri + ları nedir?
Asphalt 8 nasil indirdin ben indiremiyorum evdeki kablosuz internetimden indirdim dengesiz ag hatasi diyip yeniden basliyor tekrarliyorum yine dengesiz ag hatasi diyorOyun Performans Modu gerçekten süper etkisini çok ciddi gösteriyor grafiklerde asphalt 8'de cidde anlamda fark ediyo
Vpnle indirdim bndede aynısını dedi son 80 mb indirmiyoduAsphalt 8 nasil indirdin ben indiremiyorum evdeki kablosuz internetimden indirdim dengesiz ag hatasi diyip yeniden basliyor tekrarliyorum yine dengesiz ag hatasi diyor
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi