By_Casparov
Üye
[emoji3] [emoji3] [emoji3]O işlere girmeyim[emoji4] biraz daha bekleyim o zaman
Aynı anda herkeze verilmiyo mu bu
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi
[emoji3] [emoji3] [emoji3]O işlere girmeyim[emoji4] biraz daha bekleyim o zaman
Aynı anda herkeze verilmiyo mu bu
Haha aynen nedense kesmedi beni bu android 7 6 ya dönücem sammobileden indirip odinden sorun olmaz dimiGüncelleme geldi herkes sustu tabi

Ya kardeşim kur odini at romu hem temiz kurulum yapmış olursunBu Samsung u Allah bildiği gibi yapsın adam ayırıyolar sanki [emoji3] bana hala güncelleme gelmedi
Aynen öyle klavye sıkıntılıGelen tüm özellikler güzel sadece tek eksik klavye tahmin özelliği salaklasmis saçma sapan tahmin yapıyor
Sende fark ettin demi kardesim.Aynen öyle klavye sıkıntılı
Aynen birde şu ana ekrandan uygulamalara girerken sanki yavaş takılarak giriyor marshmalowa göre ya da animasyon var bana öyle geliyor 6da pat diye açılıyordu. çok bariz bir şey yok ama sinir bozuyor biraz normal sistem uygulamalarına girerkende ara sıra hafif kayıyo gibi anlamadım haftasonu 6 ya dönücem bakalım bi bende oldu galibaSende fark ettin demi kardesim.

Aga onun için wipe data yap bide geliştirici yerini ac animasyon süresini 0.5 yap farkı gorursunAynen birde şu ana ekrandan uygulamalara girerken sanki yavaş takılarak giriyor marshmalowa göre ya da animasyon var bana öyle geliyor 6da pat diye açılıyordu. çok bariz bir şey yok ama sinir bozuyor biraz normal sistem uygulamalarına girerkende ara sıra hafif kayıyo gibi anlamadım haftasonu 6 ya dönücem bakalım bi bende oldu galiba
Hocam wipeleri yaptım ilk kurduğuma göre farketti ama hala oluyordu geliştirici bölümünü deniycem teşekkürlerAga onun için wipe data yap bide geliştirici yerini ac animasyon süresini 0.5 yap farkı gorursun
Rica ederim o ayarı yaptıktan sonra cihazı 1 kere kapat aç efektleri görürsün nasıl hızlanmışHocam wipeleri yaptım ilk kurduğuma göre farketti ama hala oluyordu geliştirici bölümünü deniycem teşekkürler
Aynen hocam denedim şimdi uçuyor telefonRica ederim o ayarı yaptıktan sonra cihazı 1 kere kapat aç efektleri görürsün nasıl hızlanmış

Hayirli olsun kardeşimAynen hocam denedim şimdi uçuyor telefon