Banada gelmedi s7 güvnlik güncllemesiymişArkadaşlar s7 edge kullanıcısıyım bu ara bi güncelleme var diyorlar ama bana gelmedi size geldi mi
Samsung Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O dediğiniz galiba s7 / s7 edge modelinde game launcher dan oyunda uyarı yok derseniz yukarıdan ufak bir uyarı notu çıkıp birkaç sn sonra kayboluyorArkadslar oyun oynarken veya uygulama açıkken arama geldinmi arka plana atamıyorum bildirim panelinde gözükmeye devam ediyo sizdede böylemi düzeltemezmiyiz bunu note 5'te felan arka plna atabiliyon aramayı oyun oynarkn felan
Game launcherdan dolayımı yani bildirim panelinde oyun oynarken arka plana atamıyorum aramayı arkada çalmya devam edeckO dediğiniz galiba s7 / s7 edge modelinde game launcher dan oyunda uyarı yok derseniz yukarıdan ufak bir uyarı notu çıkıp birkaç sn sonra kayboluyor
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.

Kişiden kişiye değişiyor demekki. Aksine bende hiç ağrı yapmıyor.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır S7 kullanıcısıyım. Bundan önce de Note 5, Xperia Z3, G4...gibi tepe modeller kullandım.
Hepsini de yoğun şekilde kullanan, yani telefonla çok haşır neşir olan birisiyim. Sanki S7 diğer cihazlara göre gözümü daha çok yoruyor, bana öyle geldi. Parlaklık vs diğer cihazlarda da bunda da hep otomatikte. Ama bu cihaz biraz fazla göz yoruyor gibi geldi bana. Aynı şeyleri yaşayan var mı başka..![]()
ne zamanGüncelleme geldi.