Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
Bug var şarkı yine kapatsak bile ekranda gözükmeye devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: selim oğuz

Rancho

Rancho

Üye
Bende olmadı daha öyle bişey şarkıyı durdurunca bi 3-5 saniye sonra gidiyor ekrandan

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Güzel olmuş ama geliştirilmeli

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Eskisine göre çok pil harcıyor

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Arkadaşlar s7 edge kullanıcısıyım bu ara bi güncelleme var diyorlar ama bana gelmedi size geldi mi

Samsung Galaxy S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadaşlar s7 edge kullanıcısıyım bu ara bi güncelleme var diyorlar ama bana gelmedi size geldi mi

Banada gelmedi s7 güvnlik güncllemesiymiş

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Aynen kardeşim beklemedeyiz

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadslar oyun oynarken veya uygulama açıkken arama geldinmi arka plana atamıyorum bildirim panelinde gözükmeye devam ediyo sizdede böylemi düzeltemezmiyiz bunu note 5'te felan arka plna atabiliyon aramayı oyun oynarkn felan

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Arkadslar oyun oynarken veya uygulama açıkken arama geldinmi arka plana atamıyorum bildirim panelinde gözükmeye devam ediyo sizdede böylemi düzeltemezmiyiz bunu note 5'te felan arka plna atabiliyon aramayı oyun oynarkn felan
O dediğiniz galiba s7 / s7 edge modelinde game launcher dan oyunda uyarı yok derseniz yukarıdan ufak bir uyarı notu çıkıp birkaç sn sonra kayboluyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Game lau
O dediğiniz galiba s7 / s7 edge modelinde game launcher dan oyunda uyarı yok derseniz yukarıdan ufak bir uyarı notu çıkıp birkaç sn sonra kayboluyor

Game launcherdan dolayımı yani bildirim panelinde oyun oynarken arka plana atamıyorum aramayı arkada çalmya devam edeck
Hocam bakın bu ekranda kalıyor arama geldiğinde bildirimi arkaya atamıyorum arka planda çalıcak ekranda gözükmüyck

selim oğuz

selim oğuz

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır S7 kullanıcısıyım. Bundan önce de Note 5, Xperia Z3, G4...gibi tepe modeller kullandım.
Hepsini de yoğun şekilde kullanan, yani telefonla çok haşır neşir olan birisiyim. Sanki S7 diğer cihazlara göre gözümü daha çok yoruyor, bana öyle geldi. Parlaklık vs diğer cihazlarda da bunda da hep otomatikte. Ama bu cihaz biraz fazla göz yoruyor gibi geldi bana. Aynı şeyleri yaşayan var mı başka.. :bilmm

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır S7 kullanıcısıyım. Bundan önce de Note 5, Xperia Z3, G4...gibi tepe modeller kullandım.
Hepsini de yoğun şekilde kullanan, yani telefonla çok haşır neşir olan birisiyim. Sanki S7 diğer cihazlara göre gözümü daha çok yoruyor, bana öyle geldi. Parlaklık vs diğer cihazlarda da bunda da hep otomatikte. Ama bu cihaz biraz fazla göz yoruyor gibi geldi bana. Aynı şeyleri yaşayan var mı başka.. :bilmm
Kişiden kişiye değişiyor demekki. Aksine bende hiç ağrı yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: selim oğuz
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Arkadaşlar ne zaman gelecek bu son güvenlik guncellemesi

Rancho

Rancho

Üye
Güncelleme geldi.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve The Pancar
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bana dün geldi

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende bugün indirip kurdum lakin kullanımda bir fark görmedim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar güvenlik güncellemeleri çok bir değişiklik beklemeyin esas değişim ( pek çok anlamda ) 7.0 gelince olur

The Pancar

The Pancar

Üye
Ben güncelleme yapmadım şarj süresi azalmış diyorlar
Kamerada ki hotpixel sorunu da düzelmiş diyorlar ve kamera daha iyi çekiyormuş

baby_face_

baby_face_

Üye
Bende bir fark olmadı şarjda @The Pancar yükle bence.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt