Murat Alper
Üye
kaç saat ekran süresi alıyorsun düz s7 mi yoksa s7 edgemi bende düz s7 düşünüyorumdaFiyat model nedir link verirsn incleyim bi
kaç saat ekran süresi alıyorsun düz s7 mi yoksa s7 edgemi bende düz s7 düşünüyorumdaFiyat model nedir link verirsn incleyim bi
Düz s7 valla hiç bakmadım ekran süresinekaç saat ekran süresi alıyorsun düz s7 mi yoksa s7 edgemi bende düz s7 düşünüyorumda
Link burada görmediniz galiba markası energizer USB çıkışları 2.4luk telefonun orijinal şarj aleti ne kadar sürede şarj ediyorsa bu da aynı, kapasitesi 10400 mah öyle fazla da kaba birşey değil ancak oldukça ağır yine de bana ağır olması handikap gibi gelmedi powerbank alacaklara öneririm ben sık sık seyahat ettiğim için lazım oluyordu. Fiyatı da 139 TL den 89 TL ye düşmüştüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Bu hatayi aldığınzda ayarlara git i tiklayın sonra açılan ekranda verilen izinleri kapatın.Arkadaşlar 1 kaç gündür hiç bi uygulamaya depolama izni veremiyorum doğru düzgün
Ekran yer bildirimi keşfedildi ayarlara git diyip duruyo ayarlara gidiyom ama depolama izni veremiyom çok can sıkmaya başladı çözümü ney?
Çok teşekkürler deniycemBu hatayi aldığınzda ayarlara git i tiklayın sonra açılan ekranda verilen izinleri kapatın.
Bir diger yöntem ise ;
Ayarlar+ uygulamalar a tıklayın. Ustte daha fazla yi tiklayın. Sistem uygulamalarını göster seçeneğinin altında : "apps that can appear on top - üzerinde gösterilebilir uygulamalar" seçeneğine giriş yapın. Menüde tüm aktif olan izinleri kapalı hale getirin...
Buda videoMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neler değişti ?arkadaşlar always on display güncellendi ve harika oldu güncellemenizi tavsiye ederim
Müzik çalınca ekranda çıkıyorRenk değiştirebiliyoruz, yeni saatler eklenmiş başka ?