Samsung Galaxy S7 Kullanıcıları Klübü

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.
Link burada görmediniz galiba markası energizer USB çıkışları 2.4luk telefonun orijinal şarj aleti ne kadar sürede şarj ediyorsa bu da aynı, kapasitesi 10400 mah öyle fazla da kaba birşey değil ancak oldukça ağır yine de bana ağır olması handikap gibi gelmedi powerbank alacaklara öneririm ben sık sık seyahat ettiğim için lazım oluyordu. Fiyatı da 139 TL den 89 TL ye düşmüştü

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
USB kablosu yanında geliyor

cardanadam

cardanadam

Üye
Ben bunu aldım memnunum iki usb çıkışı var aynı anda kullanılabiliyor

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Benim aldığımda da çift USB çıkışı var ama 10400 mah olması s7 için pek yetersiz işte

The Pancar

The Pancar

Üye
EDİT : Vr uygulaması için gerekli olan oculus programına gelen güncelleme sebebiyle s7 ve s7 edge modelinde hafif takılmalar ve şarj sorunları yaşanıyor.Yeni güncelleme gelene kadar programı silin

Android sistemi ve Google play hizmetleri tavan yaptı sebebi nedir ?

Son düzenleme:
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Eylül ayında güncelleme alan oldu mu (tr cihazı kullanan üyeler için soruyorum)

The Pancar

The Pancar

Üye
Almadım

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadaşlar 1 kaç gündür hiç bi uygulamaya depolama izni veremiyorum doğru düzgün

Ekran yer bildirimi keşfedildi ayarlara git diyip duruyo ayarlara gidiyom ama depolama izni veremiyom çok can sıkmaya başladı çözümü ney?

meyrock

meyrock

Üye
Arkadaşlar 1 kaç gündür hiç bi uygulamaya depolama izni veremiyorum doğru düzgün

Ekran yer bildirimi keşfedildi ayarlara git diyip duruyo ayarlara gidiyom ama depolama izni veremiyom çok can sıkmaya başladı çözümü ney?
Bu hatayi aldığınzda ayarlara git i tiklayın sonra açılan ekranda verilen izinleri kapatın.

Bir diger yöntem ise ;

Ayarlar+ uygulamalar a tıklayın. Ustte daha fazla yi tiklayın. Sistem uygulamalarını göster seçeneğinin altında : "apps that can appear on top - üzerinde gösterilebilir uygulamalar" seçeneğine giriş yapın. Menüde tüm aktif olan izinleri kapalı hale getirin...

Buda video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bu hatayi aldığınzda ayarlara git i tiklayın sonra açılan ekranda verilen izinleri kapatın.

Bir diger yöntem ise ;

Ayarlar+ uygulamalar a tıklayın. Ustte daha fazla yi tiklayın. Sistem uygulamalarını göster seçeneğinin altında : "apps that can appear on top - üzerinde gösterilebilir uygulamalar" seçeneğine giriş yapın. Menüde tüm aktif olan izinleri kapalı hale getirin...

Buda video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok teşekkürler deniycem

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Gençler test sonuçları olumlu diyorlar 2 ay içerisinde 7.0 in yayınlanacağı haberi var ortalarda

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadslar kullandığınız güzel yazı fontları varmı?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Ben fabrika çıkışı neyse onu kullanıyorum sade hali daha çok hoşuma gidiyor

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar always on display güncellendi ve harika oldu güncellemenizi tavsiye ederim

The Pancar

The Pancar

Üye
Renk değiştirebiliyoruz, yeni saatler eklenmiş başka ?

Üst Alt