HTC Boost + adlı uygulama ile de uygulamaları kilitleyebilirsiniz ister desen ister pin var sanırım ama ben ayarlardan parmak izini kullan seçtim. Daha stabil çalışan uygulama yok aynı zamanda clean master ya da smart menagerin yaptıklarını yapıyor tabii telefonda bu özellik olduğu için gereksiz ama kilitleme işe yarıyor.
Htc nin açış süresi çok iyi anında açıyor ama reklam var bakıyım bir de cm nasılmis saol.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda iyi parmak izinle kilitleyebilirsiniz
Yapmazlar ücretsiz değişiyordur ama biraz daha yıpranmış olması lazım plastik kazalarda garantiye verdiğiniz zaman değişiyor size sormadan bile değişiyor ama metal olunca iş biraz sıkıntıBunun için garantiye verilir mi yada bisey yaparlar mı buna
Cebindeyken olmuş yani kullanıcı hatası. Olmaz sanırım.Selam arkadaslar bende s7 var ve cebimdeyken cami biraz cizik olmus garanti dahilindemi acaba? bilen varmi?
Çizmesi çok zordur tahminimce iki tarafta gorilla glass ancak bir o kadar da kırması kolaydır her taraf camEkran koruyucu yok ve kılıfsız kullanıyorum. Bu cihazı çizmek için kazımanız lazım, telefonla aynı cebe anahtar ve bozuk para koymamaya özen gösterin.
SM-G930F cihazımdan gönderildi